INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

VIDEO „Complet pierdut” » Atacantul de 80 de milioane de euro al lui Juventus este făcut „pachet” în presa din Italia

Dusan Vlahovic, în alb-negru // foto: Guliver/gettyimages
Dusan Vlahovic, în alb-negru // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 mai 2022 11:27 / Actualizat duminica, 08 mai 2022 13:08

Dusan Vlahovic (22 de ani), atacantul de 80 de milioane de euro al lui Juventus, nu este menajat de presa din Italia. Fără gol de 4 meciuri, sârbul a dezamăgit și în partida cu Genoa, pierdută de bianconeri, 1-2.

În iarnă, Juventus a achitat 80 de milioane de euro pentru Dusan Vlahovic, atacantul sârb cu 49 de goluri în 108 meciuri la Fiorentina.

După un început promițător, cu 4 goluri în 6 meciuri, Vlahovic s-a stins. A mai înscris doar de 3 ori în următoarele 12 partide, iar în cel mai recent meci, 1-2 cu Genoa, a dezamăgit teribil.

Nebunie în Germania » Schalke a câștigat dramatic și a promovat în Bundesliga + Fanii au invadat terenul
GERMANIA
Nebunie în Germania » Schalke a câștigat dramatic și a promovat în Bundesliga + Fanii au invadat terenul

Dusan Vlahovic și Massimiliano Allegri, criticați în presa din Italia după Genoa - Juventus 

Deși a jucat 73 de minute, cifrele sale au lăsat de dorit: un singur șut, acela cadrat, 14/18 pase precise, niciun duel aerian câștigat din 3 disputate și 3/5 driblinguri reușite.

Evoluția lui Vlahovic a fost taxată dur de presa din Peninsulă. „Bombardierul letal al Fiorentinei de la începutul anului este complet pierdut”, au scris jurnaliștii de la Calcio Mercato.

Aceștia nu l-au menajat nici pe antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, pe care-l acuză că minte în favoarea lui Vlahovic: „Încearcă cu diplomație să își relanseze atacantul. Îl apără în presă, încearcă să-l stimuleze și să-l calmeze, dar știe foarte bine că ceea ce a spus după meci nu corespunde realității”.

Ce declarase Allegri despre Vlahovic? „Dacă ar juca mereu așa, ar fi bine pentru echipă”.

„Ești fotbalist, îți faci loc!”

În ianuarie 2022, când Dusan Vlahovic era pe val și atrăgea atenția marilor cluburi europene, impresarul sârb Zvonko Milojkovic a oferit un interviu amplu Gazetei Sporturilor, în care a vorbit, printre altele, despre actualul vârf de atac al lui Juventus și despre diferența dintre fotbaliștii români și cei sârbi. 

„Românii nu au mentalitate pentru fotbalul de nivel înalt. «Nu jucăm fiindcă suntem români!». Serios? De ce i-ar iubi cineva pe sârbi și i-ar urî pe români? Asta e o scuză penibilă! Ești fotbalist, îți faci loc! Nu ești, nu joci!”, spunea impresarul.

Vlahovic a fost adus la Fiorentina în același timp în care a fost adus acolo Ianis Hagi. De ce doar sârbul s-a impus?

- Zvonko Milojkovic

Rezumatul VIDEO al meciului Genoa - Juventus

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Fotbalistul lui PSG le dă speranțe fanilor lui Real Madrid: „Orice jucător visează să poarte acel tricou într-o zi”

De la Papură la Pioli » Ce a declarat antrenorul lui AC Milan, întrebat dacă a urmărit meciul rivalei Inter

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
sibelius
sibelius  •  08 Mai 2022, 17:00
Postat de reteleanu pe 08 Mai 2022, 16:49

asteptarile actuale, adica din timpurile noastre, sunt complet nebunesti. au fost jucatori imensi in istoria fotbalului care au avut perioade slabe. acum, imediat cum nu da gol in 3 meciuri, sar toti papagalii din presa si de pe net: "e un ratat. eu as juca mai bine ca el".

Si sumele de transfer si salariile sunt la fel de nebunesti.

reteleanu
reteleanu  •  08 Mai 2022, 16:49

asteptarile actuale, adica din timpurile noastre, sunt complet nebunesti. au fost jucatori imensi in istoria fotbalului care au avut perioade slabe. acum, imediat cum nu da gol in 3 meciuri, sar toti papagalii din presa si de pe net: "e un ratat. eu as juca mai bine ca el".

sibelius
sibelius  •  08 Mai 2022, 15:17
Postat de custeauamereu24 pe 08 Mai 2022, 14:58

Iată ca nu doar romanii eșuează la cluburi mari. Tot mai mulți sârbi și croați, etc, pățesc asta

Romanii esueaza la cluburile MICI si FOARTE MICI, nu la cluburile mari.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează