INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS - FROSINONE 3-0

JUVENTUS - FROSINONE 3-0 // VIDEO Campioana Italiei, în marș spre un nou titlu! Victorie categorică pe teren propriu, 3-0 cu Frosinone

Juventus a învins-o și în tur pe Frosinone, 2-0 +5   FOTO
Juventus a învins-o și în tur pe Frosinone, 2-0

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 februarie 2019 23:23

Juventus s-a distrat pe teren propriu cu modesta Frosinone, pe care a învins-o categoric, scor 3-0. Își consolidează astfel primul loc, având 14 puncte peste Napoli, care are un meci mai puțin însă.

Click pentru VIDEO!

Dybala a deschis scorul după doar 6 minute. A tras de la 22 de metri, direct în vinclu. Iar meciul se anunța deja unul ușor pentru campioana Italiei.

Bonucci a făcut 2-0 în minutul 17. A reluat cu capul din apropierea liniei porții, asta după ce Sportiello a avut o paradă incredibilă la o lovitură de cap a lui Mandzukici.

Cristiano Ronaldo a marcat cel de-al 19-lea său gol din acest sezon în minutul 63. A fost servit de Mandzukici și a reluat de la 11 metri.

După acest succes Juventus ajunge la 21 de victorii în acest sezon. A adunat 66 de puncte și stă confortabil în poziția de lider în Serie A. Frosinone e penultima, fiind pe 19, cu doar 16 puncte.

***

FINAL Juventus - Frosinone 3-0

Au marcat: Dybala (6), Bonucci (17), Ronaldo (63)

Echipele de start:

Juventus: Szczesny - Cancelo, Bonucci, Chiellini, De Sciglio - Khedira, Bentancur, Can - Dybala, Mandzukici, Ronaldo

Frosinone: Sportiello - Goldaniga, Salamon, Capuano - Zampano, Chibsah, Viviani, Cassata, Molinaro - Ciano, Ciofani

 
 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează