INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Juventus i-a găsit înlocuitor din La Liga lui Bonucci

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de Florin MateiJURNALISPORT - Publicat vineri, 04 august 2017 20:48

După plecarea neașteptată a lui Leonardo Bonucci la rivala AC Milan, campioana Italiei caută întăriri pentru defensivă.

Conform cotidianului spaniol AS, Max Allegri îi urmărește pe Felipe Augusto de Almeida (28 de ani) de la FC Porto și pe Ezequiel Garay (30 de ani), argentinianul din apărarea Valenciei, dar favorit pare cel din urmă, ținând cont că are și pașaport spaniol, iar CV-ul său este mult mai bogat decât cel al brazilianului din lotul dragonilor.

Presa iberică mai notează că nici Valencia nu se va împotrivi transferului, dată fiind relația bună dintre cele două cluburi, după ce finalista din ultimul sezon al Ligii Campionilor i-a cedat echipei de pe Mestalla pe Simone Zaza și pe portarul brazilian Neto.

În afacere ar putea fi inclus și gabonezul Marco Lemina, jucătorul de 23 de ani fiind pe placul antrenorului liliecilor, Marcelino García Toral.

Conform presei din ”Cizmă”, varianta inițială la care conducătorii bianconerilor s-au gândit a fost aceea de a-l aduce mai devreme la Torino pe Mattia Caldara, jucător cumpărat în ianuarie de la Atalanta, dar lăsat la Bergamo până vara viitoare. Totuși, lipsa de experiență a jucătorului de 23 de ani, dar și refuzul echipei lui Gasperini de a renunța la el, i-au făcut pe torinezi să se reorienteze.

sursa: juvefc.com 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează