INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Juventus îl ispitește pe Donnarumma » Două milioane în plus față de oferta lui Milan!

Gianluigi Donnarumma ar avea promis un salariu de 10 milioane de euro net de la Juventus, foto: Imago
Gianluigi Donnarumma ar avea promis un salariu de 10 milioane de euro net de la Juventus, foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 24 aprilie 2021 12:28 / Actualizat sambata, 24 aprilie 2021 13:12

Aflat în ultimele luni ale contractului cu AC Milan, Gianluigi Donnarumma ar avea promis un salariu de 10 milioane de euro net de la Juventus, în timp ce actuala echipă a licitat doar până la opt milioane. Tătărușanu nu va fi titular nici dacă pleacă Gigio!

Mino Raiola joacă la mai multe mese în această primăvară și speră să mai rezolve un transfer profitabil. Dacă în cazul lui Haaland încă nu a găsit client la pretențiile dorite, agentul italian negociază la sânge cu AC Milan în privința lui Gianluigi Donnarumma. 

Portarul de 22 de ani mai are doar până în vară contract și poate pleca gratis dacă nu va accepta să-l prelungească, așa cum recent a făcut-o un alt jucător al lui Mino, Zlatan Ibrahimovici. Nu ar fi deloc exclus ca Gigio să ajungă chiar la rivala Juventus, susține "Corriere dello Sport".

De ce Tătărușanu nu poate deschide șampania

Pe ce se bazează? Raiola ar fi discutat cu conducerea bianconerilor și președintele Agnelli l-ar fi asigurat că-i oferă cel puțin 10 milioane de euro net lui Donnarumma, fără bonusuri și alte prime de performanță.

 Asta în condițiile în care rossonerii nu au licitat deocamdată decât până la opt milioane de euro, cu două milioane peste suma câștigată în prezent. Iar dacă dinspre Casa Milan nu apare o contrapropunere, Gigio e tentat să plece la mai mulți bani.

 Locul de titular lăsat astfel gol nu ar fi însă ocupat de Ciprian Tătărușanu. Surse din Italia și Franța au dezvăluit că Milan l-ar fi blocat pe Mike Maignan (25 dfe ani), talentatul portar al lui Lille, liderul din Ligue 1. Cotat la 25 de milioane și cu un contract până în 2022.

Citește și alte știri din Serie A: 

Se întoarce Cristiano Ronaldo la Manchester United? Detalii de ultim moment

„Man, înlocuitorul lui Ribery” » Românul se pregătește de un transfer spectaculos! Ce profit poate face Parma

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ripensistu
ripensistu  •  24 Aprilie 2021, 15:31

Juventus cel mai mare *** din istoria Italiei, Andrea Agnelli inchisoare pe viata.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează