INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Juventus îl vinde pe Mario Mandzukic, iar Bayern Munchen și Borussia Dortmund se bat pe semnătura lui: „Nimic nu e exclus”

Mario Mandžukic, în tricoul lui Juventus // foto: Guliver/Getty Images
Mario Mandžukic, în tricoul lui Juventus // foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 10 iulie 2019 14:41

Mario Mandzukic, 33 de ani, va fi vândut de Juventus și se întoarce în Bundesliga, unde e dorit de Bayern Munchen și Borussia Dortmund. 

Cinci ani a stat Mario Mandzukic departe de Germania. A plecat în 2014, la un an după ce câștigase Liga Campionilor cu Bayern, care l-a vândut atunci cu 22 de milioane de euro la Atlético.

Acum, atacantul croat vicecampion mondial plănuiește să plece de la Juventus și să se întoarcă acolo unde s-a simțit cel mai bine, în Bundesliga.

Potrivit Sport Bild, Bayern încearcă să-l aducă înapoi pe cel care a marcat 48 de goluri în 88 de meciuri jucate în numai două sezoane la München.

Gazzetta dello Sport are altă variantă: Borussia Dortmund urmărește atent această pistă. „Nimic nu este exclus. Știu că Mandzukic are mare ambiție și vrea să joace mereu” . Ceea ce la Juventus este aproape imposibil.

Campioana Seriei A speră să obțină cel puțin 15 milioane de euro în schimbul. Se va despărți aproape sigur și de Gonzalo Higuaín. Visând să adune banii ceruți de Inter pentru a-l cumpăra pe Mauro Icardi.

8 trofeea cucerit Mario Mandžukici în două sezoane la Bayern, cinci numai în 2013: titlu, Cupa Germaniei, Champions, Supercupa Europei și Mondialul Cluburilor

212 goluria înscris atacantul croat în 538 de meciuri jucate cu 6 echipe de club: NK Zagreb, Dinamo Zagreb, Wolfsburg, Bayern, Atlético și Juventus

Vezi și: Eriksen la Real Madrid, Ceballos la Tottenham » Florentino Perez negociază schimbul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
drughi009
drughi009  •  10 Iulie 2019, 18:10

urmatoarele tinte pt juve sant de ligt ,icardi,zaniolo,chiesa,pogba la plecari cancelo ,cuadrado,m.mandzukic,higuain,khedira

1056403804392940
Felix-daniel Pinga  •  10 Iulie 2019, 17:36

Jucător de top, excelent la toate echipele unde a jucat. Pleacă probabil datorită vârstei, deși e mai tânăr cu mai bine de un an decât CR7.

fairplayromania
fairplayromania  •  10 Iulie 2019, 15:30

Oare Juventus o să ia bani suficienţi pe el ca să îi ajungă pentru transferul lui Ianis ? Eventual mai împrumuta la banca, că-i musai să îl aducă pe fiul Regelui.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează