INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Juventus, în pericol după transferul lui Cristiano Ronaldo! UEFA ar putea să-i sancționeze pe italieni

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 septembrie 2018 14:05

Juventus va debuta azi în noul sezon din Champions League, cu Valencia, de la ora 22:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookPlus.

Presa din Italia anunță chiar înainte de meci că Juventus are probleme. După transferurile făcute în această vară, echipa ar putea fi sancționată de UEFA pentru nerespectarea fair-play-ului financiar, după aducerea lui Cristiano Ronaldo.

UEFA a impus o regulă prin care diferența dintre încasări și cheltuieli să nu fie mai mare de 100 de milioane de euro. Astfel, doar prin aducerea lui Cristiano Ronaldo, a lui Joao Cancelo, Douglas Costa, Juventus a cheltuit 185 de milioane de euro, iar vânzările de jucători au fost slabe. Astfel, pentru a nu fi amendați de UEFA, italienii trebuie să dea jucători importanți în iarnă pentru a obține veniturile necesare.

"Din cauza achiziţionării lui Cristiano Ronaldo, dezechilibrul financiar la Juventus este mai mare de 100 milioane de euro, peste suma stabilită de UEFA începând din acest sezon. Astfel, doar dacă vor fi vânzări importante de jucători în ianuarie 2019, clubul ar putea coborî sub diferența de 100 milioane", notează italienii de la Il Sole 24 Ore.

Vezi și: Plan diabolic la Real Madrid: cum vrea campioana Europei să le umilească pe Atletico și Barca într-un singur meci

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează