INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS - LAZIO 2-1

JUVENTUS - LAZIO 2-1. Cristiano Ronaldo, demolator de recorduri! Portughezul e unic după ultima „dublă” din Serie A

Cristiano Ronaldo a intrat în istoria Serie A. Sursă foto: Twitter Juventus
Cristiano Ronaldo a intrat în istoria Serie A. Sursă foto: Twitter Juventus

Articol de - Publicat marti, 21 iulie 2020 06:59 / Actualizat marti, 21 iulie 2020 09:58

Juventus și-a facilitat drumul spre un nou titlu în Serie A, după succesul la limită reușit luni seara în fața lui Lazio, scor 2-1. Cristiano Ronaldo a înscris o „dublă” și a ajuns la 30 de goluri în acest sezon.

În urmă cu câteva săptămâni, Juventus și Lazio erau despărțite de doar câteva puncte, iar fosta adversară a lui Dinamo din preliminariile Champions League spera la un titlu istoric și la oprirea dominației „Bâtrânei Doamne”. Între timp, lucrurile au reintrat pe un făgaș normal pentru Juventus, care a scăpat, pe rând, de contracandidatele care-i amenințau supremația. 

CLASAMENT SERIE A, cu 4 etape înainte de final!

Juventus a învins-o pe Lazio aseară, scor 2-1, la capătul unui meci în care Cristiano Ronaldo a intrat în istoria Serie A.

Cristiano Ronaldo, demolator de recorduri

O „dublă” fără artificii - gol din penalty și reluare din câțiva metri - l-au transformat pe Ronaldo în primul jucător care înscrie peste 50 de goluri în trei campionate diferite. O făcuse în Premier League și La Liga, iar acum a atins această bornă și în Serie A, unde evoluează din vara lui 2018.

Totodată, superstarul portughez de 35 de ani a devenit jucătorul care ajunge cel mai rapid la cota 50 în Serie A! A reușit această performanță în 61 de meciuri, bătându-i recordul ucraineanului Andriy Shevchenko, cel care înscria golul 50 în cel de-al 68-lea meci jucat pentru AC Milan.

Cu 4 etape înaintea finalului de sezon, Ronaldo mai speră la o altă performanță remarcabilă. El și Ciro Immobile luptă pentru titlul de golgeter din Serie A. Ambii au înscris aseară și sunt la egalitate, fiecare cu 30 de reușite.

Accidentat, Ștefan Radu n-a fost în lotul lui Simone Inzaghi pentru disputa de aseară.

VIDEO. Rezumatul meciului Juventus - Lazio 2-1:

Citește și alte știri despre Serie A:

AS Roma - Inter 2-2. Antonio Conte a răbufnit la adresa arbitrajelor: „Când e de încasat palme, suntem mereu de serviciu”

Tensiuni mari la AC Milan » Zlatan Ibrahimovic, amenințător la adresa propriului antrenor: „Data viitoare să nu mai faci asta!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează