INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Juventus, primul transfer pentru noul sezon: Federico Chiesa » Torinezii oferă 70 de milioane pentru jucătorul promovat simultan cu Ianis Hagi

Federico Chiesa // FOTO: Guliver/GettyImages
Federico Chiesa // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 05 iunie 2019 10:06

Juventus s-a înțeles cu Federico Chiesa, atacantul de 21 de ani al Fiorentinei. Italianul a fost convins cu un salariu net de 5 milioane de euro de bianconeri, care trebuie să se înţeleagă şi cu Fiorentina. Negocierile pleacă de la 70 de milioane, anunţă Sky Sport.

În aşteptarea noului antrenor, Juventus a început să se mişte în mercato. Prima mutare va fi în atac, unde e aproape să aducă un tânăr italian cu potenţial extraordinar. Potrivit Sky Sport, bianconerii l-ar fi convins deja pe Federico Chiesa să plece de la Fiorentina, oferindu-i un salariu net anual de 5 milioane de euro, ce poate ajunge la 6 milioane cu bonusuri. Singurul obstacol rămas în perfectarea transferului e să înţeleagă acum şi cu clubul. Noul patron american, Rocco Commisso, vrea 70 de milioane pentru internaţionalul de 21 de ani!

Federico Chiesa este produsul Academiei viola, de unde a promovat la echipa mare în 2016, când a venit şi Ianis Hagi.

Concurenţă cu Inter

Gazzetta dello Sport a aflat însă că Inter este gata să-i asigure acelaşi contract şi va contraataca, mizând pe faptul că proiectul lui Antonio Conte îl atrage mai mult. Cel puţin aşa a transmis tatăl jucătorului, Enrico, la o întâlnire cu şefii nerazzurrilor din urmă cu câteva săptămâni. „Nu am discutat nimic cu Fiorentina”, a anunţat Chiesa jr, ce le-ar putea călca astfel pe urme lui Cuadrado şi Bernardeschi în traseul către campioana Italiei.

Admirat şi de Sarri

Şi lui Sarri, principal favorit să-i succeadă lui Allegri, i-ar conveni achiziţia, fiind mare admirator al atacantului cotat la 50 de milioane de transfermakt.de. Maurizio chiar a încercat să-l transfere, în ianuarie, la Chelsea.

12goluri şi 9 assisturi are Federico Chiesa în 41 de meciuri jucate în ultimul sezon la Fiorentina. Jumătate din goluri le-a dat însă în Cupa Italiei

Citește și:

Mutări masive la Barcelona! 7 jucători de care catalanii s-ar putea despărți în această vară

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
turbozero
turbozero  •  05 Iunie 2019, 12:02

ok Fiorentina a avut ceva cu printisorul... acum si Juventus are? de ce nu da 70 pe ianis? macar 70 de cartofi daca nu 70 de milioane..

turbozero
turbozero  •  05 Iunie 2019, 12:00

cum v-ati permis sa il comparati pe Chiesa jr cu fiul regelui?! e reclama proasta in ambele sensuri :))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează