INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS - SASSUOLO 2-2

JUVENTUS - SASSUOLO 2-2 // Maurizio Sarri trage un semnal de alarmă după încă un meci slab al lui Ronaldo: „Dacă ne speriem pentru un punct, în martie ajungem la psihiatru”

Articol de - Publicat luni, 02 decembrie 2019 12:59

Juventus - Sassuolo 2-2 // „Bătrâna Doamnă” nu poate câştiga la limită la infinit. Deşi a rămas singura neînvinsă în Top 5 campionate Europa şi nu a încasat gol cu Atletico în Ligă, cu Sassuolo trupa lui Sarri a arătat jalnic în defensivă, unde Buffon (41 de ani) şi De Ligt (20 de ani), extremele de vârstă, au fost teribil de caraghioşi, greşind bizar.

„Trei gafe în aceeaşi fază e prea mult. Dăm mai mult în Champions, dar avem şanse să revenim în frunte, sezonul este lung. Dacă ne speriem pentru un punct diferenţă, în martie ajungem la psihiatru”, a declarat antrenorul, pe care Gazzetta dello Sport îl acuză pentru că fostul lider n-a fost în stare să conducă meciul şi pentru strategia proastă aleasă. 

Fără Dybala, cel mai în formă bianconero, dar cu Cristiano Ronaldo titular, incapabil să facă diferenţa, nemulţumit şi cu puţine realizări (penaltyul transformat a fost de serviciu). 

„A dispărut spiritul şi mentalitatea câştigătoare din ultimele opt sezoane. Juventus are ocazia de a le regăsi în etapa viitoare cu Lazio”, scrie cotidianul amintit.

Rezumat Juventus - Sassuolo:

Vezi și: 

Leo Messi de Aur » Adversarii se înclină în fața lui: „De aceea e cel mai bun” + caricatură senzațională: Barça cu el și fără el

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  02 Decembrie 2019, 18:57

8 CAMPIONATE CONSECUTIVE, CE PLICTISITOARE E SERIE A!!

univ_craiova1
univ_craiova1  •  02 Decembrie 2019, 15:54

Ronaldo dacă mai vrea fotbal sa plece aici nu are niciun viitor o sa moara curând, iar acest antrenor nu are nici a mai mica treaba cu fotbalul, sa ai o asemenea echipa și sa primești atâtea goluri meci de meci e jale!

120198616046308
Cristian Anaucesei  •  02 Decembrie 2019, 15:42

Cum au ajuns sa il puna pe omul asta antrenor nimeni nu intelege... Nu are nici o treaba cu antrenoratul..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează