INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Se face! Juventus și Barcelona, acord pentru transferul lui Luis Suarez + înlocuitorul dorit de catalani

Luis Suarez, Barcelona // foto: Guliver/gettyimages +38   FOTO
Luis Suarez, Barcelona // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 septembrie 2020 21:18 / Actualizat duminica, 06 septembrie 2020 21:33

Barcelona și Juventus au un acord de principiu pentru transferul atacantului uruguayan Luis Suarez (33 de ani).

Cele două cluburi se află într-o fază avansată a negocierilor, având un acord de principiu, după ce fobalistul s-ar fi înțeles deja cu Juventus în ceea ce privește detaliile contractuale. Potrivit Goal.com, Suarez va primi 10 milioane de euro net anual, iar contractul său se va întinde pe o perioadă de 3 ani.

Este de așteptat ca suma achitată de Juventus să fie una destul de mică, în jur de 15 milioane de euro, considerând că Suarez nu se află în planurile antrenorului Ronald Koeman pentru stagiunea viitoare.

Ceea ce rămâne de făcut pentru Luis Suarez este ca acesta să dea un examen de limbă și cultură italiană, care îi va permite să obțină pașaportul italian. Astfel, sud-americanul nu va mai ocupa unul dintre locurile pentru fotbaliști străini din lotul „Bătrânei doamne”. Potrivit Marca, examenul va avea loc luni, 7 septembrie.

28 de milioane de euroeste cota de piață a lui Suarez în prezent, potrivit Transfermarkt.com. Barcelona le-a plătit 81.7 milioane de euro celor de la Liverpool în schimbul atacantului, în 2014

198 de goluri și 109 pase decisiveeste bilanțul lui Suarez la Barcelona, în 283 de meciuri

13 trofeea cucerit Suarez alături de catalani. Printre acestea, o Ligă a Campionilor și 4 campionate

Iese Luis Suarez, intră Lautaro Martinez?

Barcelona dorește ca Lautaro Martinez (22 de ani), de la Inter, să îi ia locul lui Suarez. Conform Goal, clubul spaniol pregătește o ultimă ofertă pentru atacantul argentinian, în schimbul căruia Inter cere în jur de 100 de milioane de euro.

Ajuns la Inter în vara lui 2018, de la Racing Club din Argentina, Lautaro a impresionat în tricoul nerazzurrilor, reușind să înscrie 30 de goluri în 84 de meciuri.

70 de milioane de euroeste cota de piață a lui Lautaro Martinez, conform Transfermarkt.com

GALERIE FOTO. Imagini de colecție din istoria Barcelonei

Gică Popescu pe vremea când juca la Barcelona
+34 FOTO

Mai multe știri din fotbalul internațional:

GIBRALTAR - SAN MARINO 1-0. Oaspeții au ajuns la 100 de meciuri fără victorie

Bogdan Planic, prezentat oficial la noua echipă » Ce salariu va avea fostul fundaș de la FCSB

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  09 Septembrie 2020, 14:42

Koeman este antrenor de mana a doua daca renunta la Suarez care a fost al doilea cel mai bun om de la Barcelona dupa Messi chiar si cu accidentarile lui...problemele la Barcelona sunt in aparare si la mijloc unde Langlet,Umtiti,Semedo,De Jong,Busquets si Sergi Roberto au evoluat foarte slab sezonul asta...o sa il regrete mult timp pe Suarez care avea o statistica ff buna...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează