INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Juventus, aproape de prima lovitură pe piața transferurilor » S-ar fi înțeles cu o vedetă de la PSG

Di Maria și Verratti/ foto: Imago Images
Di Maria și Verratti/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 17 mai 2022 14:06 / Actualizat marti, 17 mai 2022 14:27

Angel Di Maria (34 de ani), mijlocașul dreapta de la PSG, se va despărți de campioana Franței la finalul sezonului, din postura de jucător liber de contract.

Potrivit Goal.com, argentinianul s-ar fi înțeles cu Juventus pentru un transfer în această vară. Di Maria este așteptat să joace ultimele minute în tricoul lui PSG sâmbătă, împotriva lui Metz, în etapa #38 din Ligue1.

Imaginile cu arbitrul Lahoz și Casemiro au devenit virale: „O rușine pentru arbitrajul spaniol! D-asta nu i-a dat niciodată cartonaș roșu!”
LA LIGA
Imaginile cu arbitrul Lahoz și Casemiro au devenit virale: „O rușine pentru arbitrajul spaniol! D-asta nu i-a dat niciodată cartonaș roșu!”

Juventus s-ar fi înțeles cu Di Maria

Conform sursei menționate, din cauza vârstei lui Di Maria, Juventus i-a propus un contract pe un singur sezon, cu opțiune de prelungire pe încă un an. Acest lucru nu l-a deranjat pe argentinian, care își dorește să fie titular indiscutabil la o echipă de top, după ce în acest sezon a fost în umbra tripletei Mbappe - Messi - Neymar.

Di Maria ar urma să semneze cu „Bătrâna Doamnă” în următoarele zile, după ultima etapă din Ligue 1 și Serie A. Fotbalistul argentinian ar fi avut și opțiunea de a merge în MLS, însă diferența de nivel dintre campionatul nord-american și ligile de top din Europa l-au dat înapoi. Potrivit sursei menționate, Angel vrea să fie în cea mai bună formă posibilă pentru Campionatul Mondial din Qatar (21 noiembrie - 18 decembrie 2022).

Pentru Massimiliano Allegri, antrenorul „bianconerior”, Di Maria ar reprezenta înlocuitorul ideal pentru Dybala, care va pleca la finalul sezonului din postura de jucător liber de contract.

Di Maria, carieră impresionantă la PSG

Di Maria joacă la PSG din 2015, când era transferat de la Manchester United pentru 63 de milioane de euro. În cei 7 ani petrecuți pe Parc des Princes, argentinianul a fost constant unul dintre cei mai importanți oameni din echipă, reușind 90 de goluri  și 88 de pase decisive în toate competițiile. Alături de PSG, argentinianul a câștigat:

  • 5 titluri în Ligue 1
  • 5 Cupe ale Franței
  • 4 Cupe ale Ligii Franței
  • 4 Supercupe ale Franței

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Ofertă pentru Radu Drăgușin: „E vorba de 8 milioane de euro, banii jos”

Real Madrid caută portar » Surpriza de pe lista lui Carlo Ancelotti

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează