INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS-UDINESE 4-1

VIDEO Juventus-Udinese 4-1 // Fără milă în Serie A! Fără Cristiano Ronaldo, Juventus a făcut show cu Udinese

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 martie 2019 23:11

Juventus s-a impus în meciul din etapa a 27-a din Seria A, împotriva formației Udinese, cu scorul de 4-1, fără Cristiano Ronaldo pe teren, menajat pentru Atletico Madrid, în Liga Campionilor.

Kean Moise a deschis scorul după o pasă pe care a primit-o pe linia careului mic de la Alex Sandro. Înainte de pauză italianul a mai reușit un gol superb, portarul Juan Musso a rămas fără replică. În repriza a doua, Juventus a primit un penalty, tranformat de Emre Can în minutul 67. Iar în minutul 71, Matuidi a marcat ultimul gol al lui Juve.

Singurul gol al lui Udinese a venit pe finalul partidei, în minutul 81, prin Lasagna.

După această victorie, Juventus își consolidează poziția de lider în Seria A, cu 75 puncte. Udinese rămâne pe locul 15 în clasament, cu 25 de puncte strânse.

Pentru Juventus, acesta a fost ultimul meci înaintea returului cu Atletico Madrid, de la Torino. În tur, spaniolii s-au impus cu scorul de 2-0, astfel că italienii au o misiune teribilă la retur.

Citește și:

Dinamo - Dunărea Călărași 2-0 // Dan Nistor a marcat, dar e tot amărât: „Mă simt penibil, trebuie să ținem capul în pământ”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează