INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Kai Havertz, dorit de Thomas Tuchel la Bayern! Concurență cu Arsenal pentru cel care a decis finala Ligii în 2021

Kai Havertz
Kai Havertz

Articol de - Publicat sambata, 17 iunie 2023 13:54 / Actualizat sambata, 17 iunie 2023 13:58

Atacantul lui Chelsea, Kai Havertz (24 de ani), e pe lista campioanei Germaniei, care vrea să i-l sufle „tunarilor”, a căror primă ofertă a fost respinsă de gruparea de pe Stamford Bridge. The Blues vor să obțină prețul cu care l-au cumpărat în 2020, 80 de milioane de euro, de la Bayer.

Bayern Munchen se alătură cursei pentru Kai Havertz, fostul manager al lui Chelsea, Thomas Tuchel, încercând să-i strice planul lui Arsenal. 

Potrivit talkSPORT, noul antrenor al bavarezilor le-a cerut șefilor clubului să facă un efort financiar și să-l cumpere pe atacantul cu care s-a înțeles foarte bine pe Stamford Bridge: „Oferta trebuie să fie însă și pe placul lui Chelsea, ce a refuzat deja prima propunere făcută de Arsenal pentru cel ce a marcat golul decisiv al finalei Ligii Campionilor din ediția 2020-2021, în finala cu Manchester City”.

Kai Havertz, titular incontestabil cu Tuchel

Atacantul de 24 de ani a fost cumpărat cu 80 de milioane de euro în 2020 de la Bayer Leverkusen și sursa citată susține că „albaștrii" solicită același preț în această vară pentru a se lipsi de serviciile sale. 

Havertz a fost titular incontestabil în timpul celor 19 luni ale lui Tuchel la conducerea grupării de pe Stamford Bridge, dar, cu toate acestea, internaționalul german a avut probleme să înscrie trecând în rol de atacant central. Nici în stagiunea recent încheiată nu s-a descurcat grozav, marcând destul de puțin și având cifre modeste.

Bayern îl urmărește și pe Mount

Chelsea vrea să scape de o parte dintre jucători, după ce au cheltuit peste 700 de milioane de euro în ultimele două ferestre de mercato. Pe de altă parte, Chelsea a respins recent o ofertă de 60 de milioane de euro de la Manchester United pentru absolventul academiei londoneze, Mason Mount. talkSPORT susține că mijlocașul englez este evaluat la 80 de milioane de euro.

Între timp, Bayern a intrat pe fir și pentru alt star din Premier League și monitorizează situația obiectivului lui Arsenal, Declan Rice.

7goluri și un assist a reușit Kai Havertz în 35 de meciuri din sezonul trecut la Chelsea în Premier League, dintr-un total de 62 de șuturi la poartă

Nemții sună alarma după 0-1 cu Polonia: „Situația este extrem de gravă, suntem într-un mare rahat!
GERMANIA
Nemții sună alarma după 0-1 cu Polonia: „Situația este extrem de gravă, suntem într-un mare rahat!"
Un antrenor român, ofertat de o echipă cu 4 titluri în Bundesliga
GERMANIA
Un antrenor român, ofertat de o echipă cu 4 titluri în Bundesliga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează