INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AREST

Un înalt oficial guvernamental, arestat pentru jefuirea locuinței lui Karim Benzema!

Karim Benzema și Alfred Prodani // foto dreapta: voxnews.al
Karim Benzema și Alfred Prodani // foto dreapta: voxnews.al

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 mai 2022 08:50 / Actualizat miercuri, 11 mai 2022 09:50

Un oficial guvernamental albanez de rang înalt, responsabil pentru jefuirea casei lui Karim Benzema în februarie 2019, în timpul meciului Real Madrid - Barcelona 0-3, a fost arestat în Albania. 

La mai bine de 3 ani după ce casa lui Karim Benzema a fost jefuită în timpul unui meci Real Madrid - Barcelona din Cupa Regelui, responsabilul a fost arestat în Albania.

Este vorba despre Alfred Prodani (41 de ani), un membru de rang înalt al guvernului albanez, care a ocupat postul de director al companiei publice de apă din regiunea Kurbin vreme de 9 ani.

Hocheistul care a refuzat să asiste la intonarea imnului secuiesc: „Știam ce urmează, i-am auzit. Cântă pentru români, nu pentru unguri”
Scandal
Hocheistul care a refuzat să asiste la intonarea imnului secuiesc: „Știam ce urmează, i-am auzit. Cântă pentru români, nu pentru unguri”

Un oficial guvernamental din Albania, arestat pentru jefuirea locuinței lui Karim Benzema

Poliția albaneză l-a arestat pe Prodani în cadrul unei operațiuni în care a lucrat alături de Interpol, la cererea unui tribunal din La Coruna, scrie Marca.

Albanezul, stabilit vreme de câțiva ani în Spania, ar fi liderul unei rețele de hoți specializați în jefuirea locuințelor. Îi sunt imputate jafuri din alte 40 de locuințe, începând din 2013.

Deși Alfred Prodani neagă implicarea în respectivele infracțiuni, probele depuse la dosar „sunt convingătoare, nu există nicio marjă de eroare”, conform El Periodico, care citează surse din presa albaneză.

Pe lângă Prodani, au fost arestați și câțiva presupuși colaboratori. Printre aceștia s-ar număra și un renumit om de afaceri albanez, a cărui identitate nu a fost dezvăluită.

După vestea arestului, oponenții politici au reacționat ironic: „A furat de la Benzema și l-au făcut director. Dacă fură de la Messi, îl fac ministru!”, a spus Kreshnik Spahiu, liderul partidului naționalist Red and Black Alliance.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Momente delicate la Barcelona! Araujo a ajuns la spital! Ambulanța, blocată minute bune pe teren

Primul jucător care va pleca de la Manchester City, după ce a fost anunțat transferul lui Erling Haaland

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
robotzel
robotzel  •  12 Mai 2022, 06:51
Postat de befree pe 11 Mai 2022, 19:39

Becali cum a jefuit statul român...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

befree
befree  •  11 Mai 2022, 19:39

Becali cum a jefuit statul român...

elgabri
elgabri  •  11 Mai 2022, 10:01

Exact la fel e si la noi !!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close