INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AL ITTIHAD

Karim Benzema, primele declarații după ce a semnat cu Al Ittihad: „Sunt musulman și voiam să joc într-o țară musulmană”

Articol de - Publicat joi, 08 iunie 2023 21:51 / Actualizat joi, 08 iunie 2023 22:06

Atacantul francez Karim Benzema (35 de ani) a fost prezentat ca jucător la Al Ittihad, club care-i va oferi 400 de milioane de euro.

Deținătorul Balonului de Aur a vorbit despre decizia de a pleca de la Real Madrid, alegerea destinației Al Ittihad și despre planurile sale. 

Karim Benzema, primele declarații după ce a semnat cu Al Ittihad 

„Sper să-mi ajut clubul și să câștigăm multe trofee. Mi-aș dori să las o moștenire aici. Vreau să-mi depășesc limitele. Al Ittihad este unul dintre cele mai mari cluburi din Arabia. Are mulți fani și multe trofee. Sper să ajut clubul să crească. Are un stadion incredibil și există multă pasiune în jurul clubului”, a spus Benzema. 

Întrebat de ce a ales Arabia Saudită, Benzema a declarat că: „Sunt musulman și asta e o țară musulmană. Mereu am dorit să locuiesc într-o astfel de țară. Am mai fost aici și m-am simțit foarte bine. Cel mai important e că e o țară musulmană și frumoasă. Când am discutat cu cei din familia mea, toți au fost fericiți”, a adăugat Benzema, potrivit Marca. 

„Am auzit multe lucruri. E un campionat bun și sunt mulți jucători buni. A crescut în fiecare an. Arabia Saudită a jucat bine la Mondial. E important și că Ronaldo e aici. E un jucător mare și ajută mult campionatul”, a mai spus francezul.

+5 FOTO

Citește și: 

De unde vine pericolul pentru Manchester City » A câștigat ultimele 7 finale disputate

Mourinho trece peste eșecul din finala Europa League și prelungește cu AS Roma! Ce jucători i-a promis patronul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
golf_club
golf_club  •  09 Iunie 2023, 15:04

Puteai juca ca musulman si in Algeria, nu-i bai :D

Str82HeIL
Str82HeIL  •  09 Iunie 2023, 14:05

Noroc ca sunt și bogati aia ca altfel jucat și in Israel de plateau bine

contrabas3
contrabas3  •  09 Iunie 2023, 09:48

Să fie sănătos Karim în Orientul Mijlociu! —— asta mi se pare cea mai orientală expresie din limba română: AshHalii Salam DaN-am. Lol!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează