INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALONUL DE AUR

Favoritul surpriză al brazilianului Ronaldo la Balonul de Aur: „E cel mai bun din lume! Merită să câștige, nu credeți?”

Ronaldo Nazario // foto: Guliver/gettyimages
Ronaldo Nazario // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 octombrie 2021 13:19 / Actualizat vineri, 15 octombrie 2021 14:50

Ronaldo Nazario (45 de ani) îl consideră pe Karim Benzema (33) favorit la câștigarea Balonului de Aur pentru anul 2021.

Fostul mare atacant brazilian, câștigător al Balonului de Aur în 1997 și 2002, crede că în 2021 Karim Benzema ar trebui declarat câștigător. Benzema are un început de sezon extraordinar, cu 10 goluri și 7 pase decisive în doar 10 meciuri la Real Madrid și două goluri în 5 meciuri pentru Franța.

Karim Benzema, favoritul brazilianului Ronaldo la Balonul de Aur

„Fără dubii, candidatul meu la Balonul de Aur este Benzema. Este cel mai bun atacant al lumii, care joacă la un nivel incredibil de înalt de 10 ani și este, deasupra tuturor, un campion. Merită premiul, nu credeți?”, a spus Ronaldo, citat de Marca.

În 2021, Karim Benzema a înscris 34 de goluri și a oferit 13 pase decisive. El a reușit să câștige UEFA Nations League alături de naționala Franței, iar alături de echipa de club, Real Madrid, s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor și a încheiat campionatul pe 2, având șanse la titlu până în ultima etapă.

Favoritul surpriză al brazilianului Ronaldo la Balonul de Aur: „E cel mai bun din lume! Merită să câștige, nu credeți?”
Karim Benzema // foto: Guliver/gettyimages

Ceremonia în care Balonul de Aur va fi desemnat va avea loc pe 29 noiembrie 2021. Principalii favoriți la trofeu sunt Lionel Messi (38 de goluri, 14 pase decisive și două trofee: Cupa Spaniei și Copa America) și Robert Lewandowski (50 de goluri, 8 pase decisive și 3 trofee: Bundesliga, Campionatul Mondial al Cluburilor și Supercupa Germaniei).

Nume precum Jorginho și N'Golo Kante continuă de asemenea să fie menționate în cursa pentru trofeu. Casele de pariuri îl dau favorit pe Lionel Messi, care ar câștiga astfel distincția pentru a 7-a oară, un record absolut. Singurul care se apropie de el în acest clasament este Cristiano Ronaldo, care a câștigat trofeul acordat de France Football în 5 rânduri. 

Ilie Dumitrescu mizează un un outsider la Balonul de Aur: „Nu vă mai faceți calcule! Nu are cine să-l bată”
Balonul de Aur
Ilie Dumitrescu mizează un un outsider la Balonul de Aur: „Nu vă mai faceți calcule! Nu are cine să-l bată”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

AS anunță: „Mbappe a luat decizia finală” » Ce urmează pentru starul lui PSG, curtat insistent de Real Madrid

Neymar 70 » Cum s-a transformat starul brazilian de la „idiot” la „liderul așteptat” în numai 4 zile!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
rav410wrc
rav410wrc  •  15 Octombrie 2021, 19:37

Subscriu pentru Karim Benzema Ballon d'Or 2021 !!

andrei.33
andrei.33  •  15 Octombrie 2021, 17:04

Am impresia ca asta e un premiu pentru atacanti și in general pentru jucători care câștigă trofee cu echipa. Cu alte cuvinte daca apara portarul tau 11m și castigi finala iti cresc tie sansele sa iei Balonul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează