INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Exclus din lot de către Al Ittihad, Karim Benzema primește o șansă imensă din Premier League » Fosta câștigătoare de Champions League e gata să-l transfere

Karim Benzema
Karim Benzema

Articol de - Publicat luni, 15 ianuarie 2024 14:25 / Actualizat luni, 15 ianuarie 2024 18:14

Karim Benzema (36 de ani) are mari probleme în Arabia Saudită. Nu a venit la reunire, iar antrenorul Marcelo Gallardo nu l-a luat în cantonamentul lui Al Ittihad. 

Francezul nu s-a prezentat pe 12 ianuarie la reunirea lotului, susținând că este blocat în Mauritius, din cauza unui ciclon.         

Radu Drăgușin, lăudat de unul dintre cei mai buni fundași din istoria Angliei: „Un transfer extraordinar, antrenorul a fost cu adevărat inspirat”
ANGLIA
Radu Drăgușin, lăudat de unul dintre cei mai buni fundași din istoria Angliei: „Un transfer extraordinar, antrenorul a fost cu adevărat inspirat”

Chelsea se pregătește să-l transfere pe Karim Benzema

Potrivit The Telegraph, Chelsea se pregătește să-l transfere pe Karim Benzema pentru a rezolva problemele din ofensivă. Londonezii nu pot conta în această perioadă pe Nicolas Jackson, plecat la Cupa Africii, și pe Christopher Nkunku, accidentat.

Cole Palmer este principalul marcator al lui Chelsea în acest sezon, cu 9 goluri înscrise în toate competițiile, deși este mijlocaș. Chelsea vrea să-l aducă pe Benzema la doar 6 luni după ce francezul s-a transferat în Arabia Saudită.

Benzema a evoluat timp de 14 sezoane la Real Madrid, timp în care a câștigat 25 de trofee, dintre care 5 Champions League. Francezul a marcat 354 de goluri în 648 de apariții. Benzema a ajuns la Al Ittihad în vara anului 2023 din postura de jucător liber de contract și a marcat 15 goluri în 24 de apariții pentru clubul din Arabia Saudită.

Criticat din toate părțile, Karim Benzema și-a închis contul de Instagram

În cel mai recent meci în care a evoluat Benzema, 2-5 cu Al Nassr, prestația francezului a lăsat de dorit.

Fanii „tigrilor” s-au „năpustit” asupra conturilor lui de pe rețelele de socializare, iar Benzema a luat o decizie radicală, aceea de a-și închide pagina de Instagram, unde era urmărit de 76 de milioane de oameni! Contul lui de Twitter (X) este încă activ, dar Benzema nu a mai publicat acolo de pe 5 decembrie.

În cadrul emisiunii televizate „Action with Walid", un cunoscut analist saudit, Walid Al Farraj, l-a criticat vehement pe KB9: „Ruptura dintre Karim și suporteri crește pe zi ce trece. N-a făcut niciodată diferența, evoluează cu aroganță, ca și cum ar zice că «vă fac o favoare că joc». Când, în ianuarie trecut, a venit Cristiano Ronaldo, a demonstrat imediat implicare și profesionalism.

Benzema, nu! Este ca și cum colegii nu-l mai suportă și chiar și el simte un disconfort. Nu știu cum să îmi explic cauza". Același ton dur l-a avut și publicația online Goal Arabia: "Benzema nu a făcut nimic remarcabil în timpul ultimei partide. Pare un oaspete de onoare, nu a mai dat nicio mână de ajutor echipei!".

VIDEO. Ange Postecoglou, dialog cu reporterii GSP despre Radu Drăgușin

Vezi și alte știri:

Gigi Becali râde de FRF și anunță cum va juca FCSB: „La fiecare meci o să zic echipa cu două zile înainte”
FCSB
Gigi Becali râde de FRF și anunță cum va juca FCSB: „La fiecare meci o să zic echipa cu două zile înainte”
E liber și așteaptă oferta de la Dinamo: „Decid în câteva zile” » Alte două cluburi din Superligă îl vor
DINAMO
E liber și așteaptă oferta de la Dinamo: „Decid în câteva zile” » Alte două cluburi din Superligă îl vor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
iar_locul_doi
iar_locul_doi  •  15 Ianuarie 2024, 17:44
Postat de tk2014 pe 15 Ianuarie 2024, 17:10

ma speriasem. credeam va e vorba de arsenal. dar am citit titlul

eu am crezut ca Manchester din Popesti Leordeni !!

tk2014
tk2014  •  15 Ianuarie 2024, 17:10

ma speriasem. credeam va e vorba de arsenal. dar am citit titlul

thiamarcos
thiamarcos  •  15 Ianuarie 2024, 16:21

:-)))) Bai, sauditilor, vi s-au urcat banii la cap si nu mai intelegeti pe ce lume traiti! Pai si daca ar fi beat si schiop, voi ar trebui sa ziceti mersi ca il aveti pe Benzema fie si numai pe banca de rezerve... Isi scoate banii din contract chiar si numai fiindca sta degeaba acolo, la voi! Faceti gargara si criticati cand veti avea si voi in toata tara vostra macar un singur jucator care are jumatate din valoarea lui Benzema! Cine sunteti voi, ma? Doar niste inchipuiti care cred ca daca ai bani cu nemiluita devii automat o valoare intr-un anumit domeniu. Nu e asa...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează