INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Benzema, prima reacție după ce Mbappe a refuzat-o pe Real Madrid: „Nu e momentul să vorbim de lucruri mărunte”

Kylian Mbappe și Karim Benzema/ foto: Imago Images
Kylian Mbappe și Karim Benzema/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 24 mai 2022 17:39 / Actualizat marti, 24 mai 2022 18:53

Karim Benzema (34 de ani), atacantul lui Real Madrid, a oferit un răspuns dur când a fost întrebat despre alegerea lui Mbappe de a rămâne la PSG, în detrimentul transferului la campioana Spaniei.

Kylian Mbappe a semnat un contract valabil pe 3 ani cu PSG, până în 2025, și a devenit cel mai bine plătit jucător al lumii, cu 60 de milioane de euro net anual, plus 130 de milioane de euro ca bonus la semnătură.

Episodul 5: Steaua - AC Milan 0-4 » Marea surpriză a finalei Cupei Campionilor din '89: Daniel Minea, cel mai bun stelist de pe teren!
ISTORIA LA RAPORT
Episodul 5: Steaua - AC Milan 0-4 » Marea surpriză a finalei Cupei Campionilor din '89: Daniel Minea, cel mai bun stelist de pe teren!

Benzema, răspuns acid după alegerea lui Mbappe

Colegi la naționala Franței, Benzema și Mbappe ar fi putut face pereche și în atacul lui Real Madrid, însă starul lui PSG a refuzat oferta propusă de Florentino Perez. Întrebat despre alegerea conaționalului său, Karim a avut un răspuns dur. 

„Mbappe? Nu este momentul să vorbim despre lucruri mărunte. Nu sunt nervos, sunt doar concentrat pe finală (n.r. - finala Champions League cu Liverpool, de pe 28 mai), cel mai important lucru în acest moment”, a declarat Benzema, într-un interviu pentru Movistar.

Mbappe le răspunde celor care l-au acuzat că a rămas la PSG pentru bani

„Sunt un pic trist, pentru că de când am început să practic fotbal am arătat tuturor că am dorința de a juca. Întotdeauna am vorbit doar despre fotbal, despre titluri, despre meciuri importante și niciodată n-am vorbit despre bani. Oamenii pot vorbi despre ce vor, dar toată lumea mă cunoaște. Nu am vorbit niciodată despre bani cu Florentino Perez și nici cu Nasser Al Khelaifi.

Avocatul meu a vorbit un pic despre bani, la fel și mama mea, dar nu și eu. Eu vorbesc despre sport. Eu vorbesc pe teren! Îmi intră banii în cont, mă uit un pic la ei, dar nu-mi pasă. Sunt aici pentru a câștiga titluri, pentru a arăta că sunt cel mai bun și pentru a fi fericit”, a declarat Kylian Mbappe, pentru Marca.

Totul despre Liverpool - Real Madrid, finala Ligii Campionilor:

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Se precipită lucrurile: Chelsea se apropie de excluderea din Premier! Tranzacția a ajuns să depindă de... Portugalia

Bild nu l-a uitat pe Marcel Răducanu: „Maradona din Balcani!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  25 Mai 2022, 00:09

Benzema > mbappe

9solo9
9solo9  •  24 Mai 2022, 20:30

Karim trebuie sa înțelegi ca proiectul de la PSG a fost mai interesant

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close