INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CELTA VIGO - REAL MADRID 1-3

FOTO Karim Benzema, de neoprit la Real Madrid! „Dublă” în 10 minute și o bornă istorică atinsă de francez

Karim Benzema / foto: Guliver/Getty Images +8   FOTO
Karim Benzema / foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 martie 2021 17:49 / Actualizat sambata, 20 martie 2021 19:09

Karim Benzema continuă să impresioneze la Real Madrid, chiar și la 33 de ani! Atacantul francez traversează o formă impresionantă și tocmai ce a reușit „dubla” care-l propulsează pe locul 12 în topul marcatorilor all-time din La Liga. Real s-a impus cu 3-1 în deplasarea cu Celta Vigo. 

Trupa lui Zidane a câștigat pe Estadio de Balaídos, scor 3-1, (Benzema, de două ori + Asensio) și s-a apropiat la doar trei puncte de liderul Atletico, într-un meci în care Karim Benzema a fost din nou decisiv. 

La 12 ani de la transferul pe „Santiago Bernabeu”, Karim Benzema continuă să fie un atacant determinant pentru Real Madrid. Sub conducerea compatriotului Zinedine Zidane, atacantul francez e iar numărul unu în ofensiva madrilenilor. În deplasarea cu Celta Vigo, Benzema a fost MVP: a înscris o „dublă” în decurs de 10 minute, rezolvând în bună măsură un meci care la prima vedere părea complicat. 

Karim Benzema l-a depășit pe David Villa în topul marcatorilor all-time din La Liga

Cu cele două goluri din partida de azi, Benzema a ajuns la 17 reușite stagionale. Totuși, golurile îl propulsează pe locul 12 într-un top mult mai important. Francezul a ajuns la 186 goluri marcate în La Liga, clasament unde l-a devansat azi pe David Villa, fostul mare atacant al Valenciei și al Barcelonei. Lider în acest clasament este Leo Messi, cu 465 de goluri, urmat de Cristiano Ronaldo (311) și Telmo Zarra (251).

Etapa trecută, Benzema fusese din nou decisiv pentru Real, când a înscris o „dublă” în victoria la limită cu Elche, 2-1.

+4 FOTO

VIDEO Momente de colecție cu Benzema la Real Madrid

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Taifunul Bayern » 4-0 la pauză, deși a avut om eliminat la 0-0! Câte goluri a reușit Lewandowski

„Vă rog, vreau la națională, faceți o excepție” Fotbalistul care a convins Guvernul francez să-l lase să joace la națională!

Nicolae Stanciu, coleg cu Ianis Hagi la Rangers? „Ar fi fotbalistul perfect”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează