INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Benzema, din nou erou » „Dublă” pe final cu Espanyol și Real Madrid își continuă parcursul perfect

Karim Benzema/ foto Imago Images
Karim Benzema/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 29 august 2022 08:43 / Actualizat luni, 29 august 2022 09:17

Real Madrid a câștigat în deplasare cu Espanyol, scor 3-1, în etapa #3 din La Liga.

Al treilea meci consecutiv în deplasare din acest sezon a început bine pentru madrileni. După o dominare teritorială în primele minute, Vinicius a reușit să marcheze al doilea său gol în acest sezon. Brazilianul a finalizat subtil, din postură de unu la unu cu portarul advers. 

Lewandowski, primul recital pe Camp Nou » Barcelona, al doilea „poker” consecutiv
Barcelona - Valladolid 4-0
Lewandowski, primul recital pe Camp Nou » Barcelona, al doilea „poker” consecutiv

Pasa de gol a fost însă în capodoperă a lui Tchouameni, care a trimis cu exteriorul, pe poziție viitoare. Tot Vinicius a fost cel mai periculos madrilen, cu două ocazii mari ratate pe parcursul primei reprize. Mai întâi, portarul Lecomte a intervenit la șutul înșelător cu exteriorul, apoi brazilianul a trimis puțin peste poartă.

Benzema, eroul lui Real Madrid cu Espanyol

Espanyol a reușit să egaleze însă înainte de pauză. Joselu a trimis spre poartă, Courtois a respins în Militao, mingea a ajuns din nou la atacantul gazdelor, care de această dată nu a mai ratat.

Madrilenii au fost salvați de căpitanul Benzema pe final, la fel ca în multe alte meciuri din sezonul trecut. Căpitanul „albilor” a dus scorul la 2-1, în minutul 88, cu o finalizare din prima, din interiorul careului mic. La ultima fază, francezul a reușit „dubla” din lovitură liberă. Real a ajuns la 9 puncte în 3 meciuri și este liderul din campionatul Spaniei.

După aceste goluri, Benzema ajunge la 3 reușite în 3 etape în acest sezon. Se anunță o luptă spectaculoasă pentru titlul de golgeter cu Robert Lewandowski. Polonezul a marcat de asemenea o „dublă”, în Barcelona - Valladolid 4-0, și astfel a ajuns la 4 goluri în acest sezon de La Liga.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Ce au făcut stranierii în acest weekend » Mihăilă, decisiv la Parma + Drăgușin a câștigat derby-ul românilor din Serie B

Chiar își dă demisia? Reacție șocantă a lui Mircea Lucescu în conferință, după eșecul dur cu Dnipro: „Vorbesc foarte serios!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  29 August 2022, 15:24
Postat de francescoli1974 pe 29 August 2022, 11:31

Atât de gloabă că îi îngroapă in trofee pe toți,inclusiv pe mândrii catalani, știi bancul cu vulpea și strugurii?!

E cu mult sub alti fosti fotbalisti madrileni.

FCUCraiova
FCUCraiova  •  29 August 2022, 12:34

Hala Madrid y nada mas,

francescoli1974
francescoli1974  •  29 August 2022, 11:37

Început foarte bun de campionat,trei meciuri"afară",punctaj maxim,transferuri puține dar bune,Tchouameni și Rudiger,pe lângă Alaba,venit gratis anul trecut,au plecat Bale,Isco,Casemiro,posibil Asensio dar sunt jucători care abia așteaptă să primească șanse,Dani Ceballos,Edy Camavinga,mai trebuie un mijlocaș de profilul lui Modric,in rest lotul e super ok și omogen.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează