INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DINAMO KIEV

VIDEO Chiar își dă demisia? Reacție șocantă a lui Mircea Lucescu în conferință, după eșecul dur cu Dnipro: „Vorbesc foarte serios!”

Mircea Lucescu / Captură Youtube@Dinamo Kiev
Mircea Lucescu / Captură Youtube@Dinamo Kiev

Articol de - Publicat duminica, 28 august 2022 22:30 / Actualizat duminica, 28 august 2022 22:57

Mircea Lucescu și Dinamo Kiev au pierdut clar primul meci al noului campionat, la Lvov, considerat pe teren propriu, 0-3 cu Dnipro. Supărat la final, antrenorul român a dat o veste șocantă.

Sezonul a început cu lumini și umbre pentru Mircea Lucescu. A trecut peste două tururi din preliminariile Ligii Campionilor și s-a oprit la poarta grupelor, eliminat de Benfica, 0-5 la general

Un pasiv ce putea fi și mai mare, din cauza diferenței de valoare și a tuturor problemelor logistice și de pregătire, cu echipa între drumuri și lipsită de toți străinii (mai puțin Kędziora), răspândiți prin lume după izbucnirea războiului. Oricum, rămâne calificarea în grupele Europa League, obiectivul maxim care putea fi atins în condițiile dificile existente.

Ce au făcut stranierii în acest weekend » Mihăilă, decisiv la Parma + Drăgușin a câștigat derby-ul românilor din Serie B
campionate
Ce au făcut stranierii în acest weekend » Mihăilă, decisiv la Parma + Drăgușin a câștigat derby-ul românilor din Serie B

Mircea Lucescu și Dinamo Kiev, eșec la scor de neprezentare

Dinamo Kiev nu a jucat în prima etapă, amânându-și partida cu Inhuleț pentru a se menaja în vederea returului cu Benfica, și a fost programată azi cu întâlnirea de pe teren propriu cu Dnipro-1. Una în care echipa ce a terminat pe locul secund la întreruperea campionatului a suferit teribil. 

Meciul, deși a contat ca acasă, s-a disputat la Lvov, și parcă a fost o continuare a coșmarului de la Lisabona. Mai bine organizați, cei de la Dnipro-1 au lovit pe contraatac și au fructificat mai eficient ocaziile create, profitând de greșelile făcute de Dinamo Kiev. 

Sarapii, Pihalionok și Rubcinski au dat sentința și au adus primele puncte echipei lui Kucer, calificată, la rându-i, în grupele Conference League.

Mircea Lucescu, furios la conferință

La finalul partidei, Il Luce a fost întrebat dacă a fost ultimul meci al lui Zabarnîi la Dinamo Kiev, la care a venit un răspuns neașteptat: „Nu știu de niciun transfer. Ar putea fi ultimul meu meci la Dinamo Kiev. Vorbesc foarte serios!”. 

După care a refuzat să mai detalieze subiectul, s-a ridicat și a plecat furios, lăsându-i pe jurnalișți cu celelalte întrebări nepuse. Chiar își va da demisia?

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO Lewandowski, primul recital pe Camp Nou » Barcelona, al doilea „poker” consecutiv

Ce fac stranierii în weekend » Seară plină pentru români

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
opinez
opinez  •  29 August 2022, 10:23

Lui Nea Mircea ii plac prea mult banii ca sa revina in tara sau oriunde altundeva unde nu ia minim 2-3 mil EUR. In plus are o varsta.

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  29 August 2022, 09:49

Daca vine acasa nu mai are cum sa se coboare la nivelul Liga mamaliga))) sa se dueleze cu antrenorii astia facuti din pix gen Balint,Poenaru si altii)) Balint deja face turul televiziunilor ca sa se planga. ))) *** ))) Cum sa apari in liga 1 cind ai anii in fotbal ai lui nea Mirciu?))) Nu merge!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  29 August 2022, 09:15

Hai la nationala Romaniei!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează