INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL

VIDEO Kendry Paez, starul lui Chelsea de 16 ani, surprins într-un club de striptease alături de colegii săi din naționala Ecuadorului

Kendry Paez / Foto: Getty Images
Kendry Paez / Foto: Getty Images

Articol de - Publicat marti, 26 martie 2024 15:38 / Actualizat marti, 26 martie 2024 17:33

Kendry Paez (16 ani) se află în centrul unui scandal, după ce pe rețelele sociale au apărut imagini cu tânărul ecuadorian, împrumutat de Chelsea la Independiente, aflat într-un club de striptease din New York.

Scandalul a căpătat amploare și din cauza faptului că Paez este minor și nu are voie în cluburi de striptease până nu împlinește vârsta majoratului, care în SUA e 21 de ani.

Mai mult decât atât, alți 7 jucători sunt acuzați că ar fi mers în club cu un minor. Este vorba despre Moises Caicedo, Robert Arboleda, Piero Hincapie, Gonzalo Plata, Jeremy Sarmiento, Jose Cifuentes și William Pacho.

Federația a evitat să dea un verdict imediat în cazul starului de doar 16 ani al lui Chelsea, surprins într-un club de striptease

A cerut, în direct, 4 transferuri la FCSB: „Pe aceste posturi aș aduce jucători”
FCSB
A cerut, în direct, 4 transferuri la FCSB: „Pe aceste posturi aș aduce jucători”

După ce imaginile au apărut în spațiul public, Federaţia de Fotbal din Ecuador a anunțat că urmează să facă o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat în cazul lui Kendry Paez.

„Având în vedere faptele aduse la cunoştinţă în spațiul public, FEF exprimă următoarele: delegaţia oficială a avut timp liber vineri, 22 martie, de la 14:00 la 20:30, program care a fost pe deplin respectat.

Au fost difuzate imagini ale evenimentelor contrare valorilor și principiilor pe care le apărăm și le promovăm ca instituție, care vor face obiectul analizei noastre.

Reiterăm angajamentul nostru față de fotbalul ecuadorian”, se arată într-un comunicat al Federaţiei de Fotbal din Ecuador, preluat de Daily Mail.

Evenimentul s-ar fi petrecut după victoria Ecuadorului de vineri, pe 22 martie, scor 2-0, împotriva Guatemalei.

Imaginile au apărut însă în spațiul public duminică, pe 24 martie, după ce Ecuador a pierdut tot un amical, cu același scor, în fața Italiei. Momentul în sine a provocat și mai multă indignare suporterilor ecuadorieni.

17milioane de lire sterline este suma pentru care Chelsea și-a asigurat serviciile lui Kendry Paez, pe care l-a lăsat sub formă de împrumut la Independiente până în 2025

Kendry Paez, debutant în naționala Ecuadorului în luna septembrie a anului trecut, este cel mai tânăr fotbalist care a jucat pentru naționala sud-americană.

6selecții și un gol are Paez pentru Ecuador

Jucătorii au pus paie pe foc

Arboleda a postat un mesaj ironic, pe rețelele sociale, prin care și-a dorit să se apere pentru că a fost surprins într-un club de noapte cu un minor: „De acum înainte, în zilele mele libere voi începe doar să citesc Biblia, pentru că nici nu se poate să mă distrez, ohhhhhhhhh, promit”.

„Nu le place nimic, e rău să se distreze” a fost postarea lui Plata, pe care a șters-o ulterior din cauza valului de critici primit.

Doi fotbaliști cu un istoric de petrecăreți

Anterior, Arboleda și Plata au fost penalizați de Federația de Fotbal din Ecuador pentru încălcări ale regulilor disciplinare.

Cei doi s-au numărat printre cei 5 jucători suspendați de la echipa națională după ce au petrecut, în 2017, cu o seară înaintea unui meci contra Argentinei.

Arboleda (32 de ani) a participat și la o petrecere, la etajul 17 al unui hotel, în timpul competiției Copa America 2019.

La doar 23 de ani, Plata are deja un istoric negativ consistent. El fusese implicat, în 2021, într-o controversă după ce a rănit două persoane într-un accident de mașină.

VIDEO Q&A cu Raul Rusescu: „Aș vrea să mai joc o dată returul cu Chelsea”

Citește și:

Eroul României U21 în victoria cu Armenia, interviu pentru GSP după meci: „Cu siguranță, acest gol îmi va marca întreaga carieră de fotbalist!”
ARMENIA U21 - ROMÂNIA U21
Eroul României U21 în victoria cu Armenia, interviu pentru GSP după meci: „Cu siguranță, acest gol îmi va marca întreaga carieră de fotbalist!”
S-a decis cine este titular diseară, cu Columbia, între Ianis Hagi și Olimpiu Moruțan: „Iată cum a gândit Iordănescu”
COLUMBIA - ROMÂNIA
S-a decis cine este titular diseară, cu Columbia, între Ianis Hagi și Olimpiu Moruțan: „Iată cum a gândit Iordănescu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
VanBasten2000
VanBasten2000  •  26 Martie 2024, 18:08
Postat de 22cea pe 26 Martie 2024, 17:46

Hai c-o dai la-ntors dupa ce ti-ai expus toate fanteziile pe aici :)))

Pai, mai baiete, te intrebai mai devreme pe cine reguleaza Reguilon. Astea sunt intrebari de baieti cu o anumita orientare. No problem with that.

22cea
22cea  •  26 Martie 2024, 17:46
Postat de VanBasten2000 pe 26 Martie 2024, 16:58

Vad ca esti fiert pe intrebari ***. Asa sunt toti dinamovistii sau tu esti exceptia?!

Hai c-o dai la-ntors dupa ce ti-ai expus toate fanteziile pe aici :)))

Ubi_Mortus
Ubi_Mortus  •  26 Martie 2024, 17:06

Repede, Edy, zi-i si lui asta ca nu mai are ce cauta la echipa nationala!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează