INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Coșmarul lui Kepa Arrizabalaga la Chelsea ar putea lua sfârșit » Clubul interesat de portarul spaniol

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 aprilie 2022 18:11 / Actualizat vineri, 15 aprilie 2022 18:33

Kepa Arrizabalaga (27 ani) ar putea pleca de la Chelsea în această vară, după mai multe sezoane de coșmar pentru goalkeeper-ul spaniol în Anglia.

Adus la formația londoneză în vara lui 2018, pentru exorbitanta sumă de 80 de milioane de euro, cel mai scump portar din istorie nu s-a adaptat pe Stamford Bridge.

Polonia - România 2-0, după prima zi în Billie Jean King Cup: Begu, învinsă de Linette. Buzărnescu, nicio șansă în fața lui Swiatek
BILLIE JEAN KING CUP
Polonia - România 2-0, după prima zi în Billie Jean King Cup: Begu, învinsă de Linette. Buzărnescu, nicio șansă în fața lui Swiatek

Mai mult decât atât, odată cu venirea lui Edouard Mendy, postul de titular a devenit un vis pentru portarul iberic, motiv pentru care își dorește să își găsească un nou angajament.

Juventus, gata să-l transfere pe Kepa Arrizabalaga

Juventus trece printr-o perioadă de reconstrucție, iar italienii vor să facă schimbări în lotul actual. După ce sezonul precedent a fost mult sub așteptări, nici în acest an „Bătrâna Doamnă” nu se descurcă excelent, fiind doar pe locul 4, la 6 puncte de liderul AC Milan. 

Astfel, oficialii clubului din Torino sunt interesați de semnătura lui Kepa Arrizabalaga pentru a-l înlocui pe Wojciech Szczęsny, actualul goalkeeper al lui Juve. 

Kepa a fost întotdeauna un portar pe care torinezii l-au monitorizat, chiar fiind principalul favorit pentru a-l înlocui pe Gianluigi Buffon în 2018, însă transferul a picat. Atunci postul de titular i-a revenit lui Szczęsny.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Gică Hagi putea ajunge în Premier League! De ce a refuzat de trei ori ofertele lui Everton: „Nu-i plăcea cum arătau terenurile”

Răzvan Lucescu șochează din nou: „Sunt fanul lui Marseille” » După ce i-a amenințat pe ultrașii francezi!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează