INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  HOFFENHEIM

KEREM DEMIRBAY. Pleacă în Premier League? Liverpool a găsit un înlocuitor excelent pentru Emre Can

Kerem Demirbay, foto: Guliver/gettyimages
Kerem Demirbay, foto: Guliver/gettyimages

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 07 februarie 2018 13:46

Mijlocașul central al lui Hoffenheim, Kerem Demirbay, ar putea evolua din vară în Premier League.

Potrivit publicației germane Bild, Demirbay este dorit de Liverpool și Arsenal Londra. Aceeași sursă susține că ambele formații au început deja negocierile cu impresarul internaționalului german de origine turcă și chiar l-au informat pe acesta că sunt dispuse să achite clauza de reziliere în valoare de 32 de milioane de euro, introdusă în vara anului trecut.

Demirbay este considerat de către antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, înlocuitorul perfect pentru Emre Can, în cazul în care actualul mijlocaș al "cormoranilor" va decide să plece în această vară la Juventus din postura de jucător liber de contract.

De partea cealaltă, tehnicianul lui Arsenal, Arsene Wenger, îl vrea pe Demirbay în locul lui Granit Xhaka, care nu a reușit să se adapteze cerințelor fotbalului din Premier League.

În vârstă de 24 de ani, Demirbay este considerat unul dintre cei mai buni mijlocași ofensivi ai ultimilor doi ani din Bundesliga. Pe lângă cele două formații engleze, de serviciile internaționalului german mai sunt interesate și Everton, AC Milan, Atletico Madrid, Schalke sau Borussia Dortmund.

Demirbay a venit la Hoffenheim de la Hamburger SV în iulie 2016 pentru 1,7 milioane de euro. El mai are contract cu formația antrenată de Julian Nagelsmann până în iulie 2021.

23 de partidea disputat Demirbay în acest sezon în toate competițiile reușind 2 goluri și 5 assist-uri

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează