INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCOȚIA

Încă un român la Rangers » Fotbalistul care va fi coleg cu Ianis Hagi la scoțieni

Kevin Ciubotaru a semnat cu Rangers
Kevin Ciubotaru a semnat cu Rangers

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 februarie 2022 16:48 / Actualizat miercuri, 09 februarie 2022 17:27

Kevin Ciubotaru (18 ani) este noul jucător al celor de la Rangers, acolo unde îl va avea coleg pe Ianis Hagi (23).

Tânărul fundaș stânga, internațional U18, se va alătura astfel lotului antrenat de Giovanni van Bronckhorst.

Aflat în programul Kinetic Foundation, Ciubotaru a dat probe la Rangers, unde a impresionat, scoțienii oferindu-i un contract pe două sezoane.

Cine e Kevin Ciubotaru

Născut la Roma, pe 2 februarie 2004, Ciubotaru, care va fi major de săptămâna viitoare, a început fotbalul la juniorii de la Ciampino (Italia) și a mai crescut la Rapid Viena și Admira Wacker (Austria). Apoi, a intrat în proiectul de juniori Kinetic Academy, în parteneriat cu Harris Academy Tottenham din Londra.

De aici fusese selecționat și la echipa națională U18 a României. În septembrie, conform FRF, a marcat și un gol la Slatina într-un amical împotriva echipei locale CSM (3-0). Vezi aici video cu golul. În acest meci a fost folosit tot în banda stângă, însă într-o poziție mai avansată.

Conform Telekom Sport, în 2020, Ciubotaru a ajuns la AVA Academy din Londra, o academie românească din Marea Britanie, pentru a fi încercat în diverse trialuri de Tottenham, Arsenal, Chelsea sau Parma.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Situația incredibilă în care a ajuns un fost fotbalist de la FCSB și naționala României » Refuzat de o echipă de liga a treia!

Kun Aguero, prima apariție după retragere: „Am un cip în inimă. Sunt Ironman!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează