INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPERCUPA EUROPEI

De Bruyne nu joacă în Supercupa Europei, Manchester City - Sevilla: stă 3 luni

Kevin de Bruyne
Kevin de Bruyne

Articol de - Publicat marti, 15 august 2023 16:12 / Actualizat marti, 15 august 2023 16:13

Mijlocașul lui Manchester City, Kevin de Bruyne, n-a făcut deplasarea la Atena, pentru Supercupa Europei cu FC Sevilla, mâine, ora 22:00. La 3-0 cu Burnley s-a ales cu o leziune la mușchii ischio-gambieri, în fapt o recidivă a rupturii musculare suferite în finala Ligii cu Inter (3-0), din iunie.

Kevin de Bruyne este marele absent al Supercupei Europei, programată astăzi, la Atena, pe arena lui Olympiakos Pireu. Accidentat vinerea trecută, la 3-0 cu Burnley, în Premier, internaționalul belgian a fost lăsat acasă de managerul lui Manchester City, Pep Guardiola.

Știrile ProTV mută ora meciului Nordsjaelland - FCSB! » UEFA a dat curs cererii postului TV + de ce echipa lui Becali e singura care rivalizează cu Las Fierbinți
Nordsjaelland - FCSB
Știrile ProTV mută ora meciului Nordsjaelland - FCSB! » UEFA a dat curs cererii postului TV + de ce echipa lui Becali e singura care rivalizează cu Las Fierbinți

Kevin de Bruyne trebuia să stea trei luni

De Bruyne a fost înlocuit în minutul 36, urmare a unei lovituri primite în zona mușchilor ischio-gambieri, iar Pep a dezvăluit că este vorba de o recidivă a leziunii suferite în finala Ligii Campionilor, pe 10 iunie, împotriva lui Inter Milano (1-0).

Atunci, De Bruyne fusese înlocuit în minutul 35! Verdictul medicilor: ruptură a mușchiului ischiobial de la piciorul drept. Perioada de recuperare estimată a fost de trei luni, însă mijlocașul belgian a revenit mai repede, după doar două. S-a grăbit.

Kevin de Bruyne nu e singurul absent al lui Manchester City

El nu și-a putut ajuta echipa prea mult nici în finala Ligii din 2021, contra lui Chelsea. În minutul 56, el s-a ales cu o fractură facială în urma unei coliziuni cu fundașul albaștrilor, Antonio Rudiger, și a părăsit terenul în lacrimi.

De Bruyne nu va fi miercuri seară singurul mare absent al lui Manchester City. Guardiola nu se va putea baza nici pe Bernardo Silva și pe Ruben Dias, de asemenea indisponibili. Singura veste bună: revine John Stones.  

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Românul supriză care ar putea debuta duminică în Serie A! Joacă la Lecce și are chiar șanse la titularizare cu Lazio

I-a dat 3 goluri în Supercupa Germaniei și acum e pe lista de achiziții a lui Bayern Munchen

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează