INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Keylor Navas a ajuns la ultimul meci la Real Madrid » A fost anunțat că nu e în planul lui Zidane

Keylor Navas, Real Madrid
Keylor Navas, Real Madrid

Articol de GSP - Publicat luni, 13 mai 2019 19:12

Keylor Navas, 32 de ani, va părăsi Real Madrid, după ce ar fi fost informat că nu este în planul echipei pentru sezonul 2019/20.

Meciul de duminică, împotriva lui Betis, se pare că va fi ultimul meci pentru Navas, anunță cotidianul Marca.

În acest sezon, costaricanul a împărțit poarta lui Real Madrid cu Thibaut Courtois, belgianul transferat pentru 45 de milioane de euro. În 35 de partide a fost titular Courtois, în timp ce rivalul său a bifat 20 de partide pentru „Los Blancos”.

Keylor Navas are un palmares incredibil în poarta lui Real Madrid: trei trofee Champions League, un titlu în La Liga, patru Campionate Mondiale ale Cluburilor, trei Supercupe ale Europei şi o Supercupă a Spaniei.

de Răzvan Cîrceag

VEZI ȘI:

Hazard la Real Madrid! Cât plătesc spaniolii și ce număr va purta mijlocașul belgian

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
kcain
kcain  •  14 Mai 2019, 08:48

Navas e mult mai bun decat curtois, chiar daca are o.varsta mai mare, cred ca putea face fata mai.bine.decat curtois inca vreo cateva sezoane.

dmarci
dmarci  •  14 Mai 2019, 08:47

realul va plange dupa navas....acest curtois are maini de ceara, nu e in stare sa opreasca un sut mai puternic,este incet in miscari,si nici nu prea iese pe centrari ,se uita cum ii trece mingea printre picioarele lui lungi.

mihai_luchian
mihai_luchian  •  14 Mai 2019, 07:06

Este incredibil, când a venit băiatul ăsta la Real am crezut că va fi împrumutat direct după câteva antrenamente. Se vede însă că nu a fost o întâmplare la campionatul mondial din Brazilia. Bravo lui și omului care a avut ochi să-l ia la MARELE REAL.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează