INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FENERBAHCE - SIVASSPOR 3-1

Killerul Stelei, Fabio Bilica, a marcat împotriva lui Fenerbahce!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2009 00:00

Fostul fundaş al Universităţii Cluj, brazilianul Fabio Bilica a marcat un gol în partida pe care echipa sa Sivasspor a pierdut-o în Cupa Turciei în faţa lui Fenerbahce, 3-1.  Bilica a marcat în minutul 82, la scorul de 2-0 pentru Fener, dar forcingul de final al oaspeţilor nu a avut efectul scontat.

Bilica este nimeni altul decît jucătorul care a contribuit decisiv la titlul cucerit de CFR  în sezonul trecut. Brazilianul a comis penalty-ul din care Ricardo Cadu a înscris golul victoriei feroviarilor şi a adus campionatul în Gruia pentru prima dată în istorie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  05 Martie 2009, 00:24

Atentiune Furculision (sau poate te confund cu Lingurision)! Mai las'o moale cu "neologisme" demne de schitele lui Caragiale. Vocabularul limbii romane contine cuvinte ca asasin sau ucigas. "Killerul" tau nu are efectul scontat de tine, ci te trimite in compania lui Domnul Goe.

 •  04 Martie 2009, 23:05

un articol de toata jena cu un titlu pe masura. pe zi ce trece mi se pare ca articolele sunt scrise de niste scolari care au descoperit si ei placerea de a bea bere la doza...

 •  04 Martie 2009, 23:00

Cred ca in curand nu o sa mai citesc Gazeta, punct. E penibil sa spui despre Bilica ca e "killerul Stelei".

Vezi toate comentariile (3)
Comentează