INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Klopp a dezvăluit motivele pentru care nu l-a dorit pe Aubameyang la Liverpool

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat marti, 30 ianuarie 2018 14:11

Întrebat în cadrul unui interviu de ce nu l-a vrut la Liverpool pe internaţionalul gabonez Pierre Aubameyang, Klopp a declarat ca nu i-ar fi găsit loc în echipă.

Tehnicianul german a mai spus ca africanul nu joacă pe un post unde echipa sa are probleme.

"Auba este un tip într-adevăr bun. În prima jumătate a sezonului el a marcat de multe ori, deși vara trecută a vrut să plece în China. Este un jucător excelent, dar nu joacă într-o poziție unde avem nevoie urgentă de noi jucători", a afirmat Klopp, care l-a antrenat pe Aubameyang la Borussia Dortmund în perioada 2013 - 2015.

În vârstă de 28 de ani, Aubameyang este foarte aproape de un transfer la Arsenal Londra. "Tunarii" oferă Borussiei 58 de milioane de lire sterline şi jucătorului un salariu săptămânal de 180.000 lire sterline. Potrivit presei britanice, afacerea urmează a fi încheiată marţi, iar jucătorul va primi la noua sa echipa tricoul cu numărul 14.

Va fi o afacere în 3: gabonezul vine la Arsenal, "tunarii" îl cedează pe Giroud la Chelsea, iar echipa lui Conte îl dă împrumut la Dortmund pe Batshuayi. 

Aubameyang a venit la Dortmund de la Saint-Étienne în iulie 2013 pentru 13 milioane de euro. Internaționalul african mai are contract cu galben-negrii până în iulie 2021 și este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 65 de milioane de euro.

24 de partide a disputat Aubameyang în acest sezon în toate competiţiile, reuşind 21 de goluri si 3 pase de gol

sursa: mirror.co.uk

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează