INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Klopp îl atacă pe selecționerul Southgate: „Să nu-l chemi pe el e ca și cum ai renunța la Messi”

Jurgen Klopp și Trent Alexander-Arnold, foto: Guliver/gettyimages
Jurgen Klopp și Trent Alexander-Arnold, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 03 aprilie 2021 12:45 / Actualizat sambata, 03 aprilie 2021 12:45

Managerul lui Liverpool, Jurgen Klopp, nu înțelege de ce Trent Alexander-Arnold nu a fost convocat pentru primele meciuri din preliminariile CM 2022.

Înaintea startului din preliminarii, selecționerul Gareth Southgate i-a telefonat lui Trent Alexander-Arnold, anunțându-l că nu face parte din lotul pentru primele trei meciuri ale anului, cu San Marino, Albania și Polonia. Kyle Walker (Man. City), Reece James (Chelsea) și Kieran Trippier (Atletico) sunt în fața lui. Și fundașul dreapta al lui Liverpool tremură pentru locul său la Euro. 

Motivul invocat de Southgate: „Lipsa de formă".

Klopp: „Alexander-Arnold a fost cel mai bun fundaș dreapta din lume"

Jürgen Klopp a fost foarte dezamăgit de alegerea selecționerului. „Respect decizia lui Gareth, dar nu o înțeleg. În ultimele sezoane, cel puțin, Trent Alexander-Arnold a fost cel mai bun fundaș dreapta din lume", a declarat managerul lui Liverpool înaintea partidelor cu Arsenal (astăzi, ora 22:00) și Real Madrid (marți, 22:00).

„Nici Messi nu mai joacă precum o făcea odată"

„Nu am nicio problemă că jucătorii sunt criticați. Pot fi criticați și de mine, și de alți oameni, dar adevărul este acesta: a început stagiunea bolnav de coronavirus, ceea ce nu a fost bine deloc. A avut nevoie de ceva timp pentru a intra în sezon, însă, din clipa în care a atins capacitatea fizică maximă, a fost unul dintre cei mai puternici jucători ai noștri”, a explicat Klopp. 

„Dacă îi compari fiecare an al lui Lionel Messi cu cel mai bun sezon al său, atunci vei descoperi că el nu mai evoluază acum așa cum o făcea în 2005 și 2006 poate. Și totuși, este cel mai bun fotbalist al lumii".

1 golși 5 assisturi are în acest sezon Trent Alexander-Arnold la Liverpool (34 de meciuri)

4 goluriși 15 pase decisive a reușit fundașul dreapta sezonul trecut în toate competițiile (49 de partide)

100 de milioane de euroeste cota actuală a lui TAA, potrivit site-ului transfermarkt.de

Citește și alte știri din Premier League: 

Aguero va avea statuie! Unde poate ajunge și cine e favorit să-l înlocuiască la City

Danny Welbeck, reverență în fața lui Florin Andone: „Este un animal. Unul la un milion”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează