INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Danny Welbeck, reverență în fața lui Florin Andone: „Este un animal. Unul la un milion”

Florin Andone, Brighton // foto: Guliver/gettyimages
Florin Andone, Brighton // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 aprilie 2021 11:01 / Actualizat sambata, 03 aprilie 2021 11:23

Danny Welbeck (30 de ani), atacantul lui Brighton, a avut cuvinte frumoase la adresa lui Florin Andone (27), coechipierul său din atacul „pescărușilor”.

Florin Andone a revenit la antrenamentele de grup după o perioadă lungă de inactivitate. În iunie 2020, atacantul român a suferit o leziune la ligamentul încrucișat anterior al genunchiului, în perioada petrecută sub formă de împrumut la Galatasaray. La 8 luni distanță de la acel moment, Andone pare pregătit să revină pe teren la Brighton, echipa de care aparține, iar Danny Welbeck, rivalul său din atac, a fost întrebat despre relația pe care o are cu „vârful” român.

Danny Welbeck: „Florin Andone, unul la un milion”

„Cred că Florin Andone este unul la un milion. Este fix Lucas Perez de la Arsenal, aceeași persoană, este o nebunie să schimbi vestiarul dar să găsești aceeași persoană acolo. Flo niciodată nu se oprește din vorbit. Este o nebunie. Are un beleluș acum, am crezut că va fi ceva mai obosit acum, dar nu este cazul. În fiecare zi este la fel, de dimineața până seara.

Nu îmi place să vorbesc despre competiție. A trecut printr-o perioadă dificilă, am vorbit cu el, am avut multe conversații despre accidentarea la genunchi pentru că am trecut și eu prin asta. Trebuie să te asiguri că ești pregătit pentru a reveni, am vorbit despre asta și am glumit pe acest subiect. 

Suntem profesioniști, asta avem de făcut. Trebuie să concurăm unii cu alții și să ne împingem la următorul nivel. Este un prieten bun, putem discuta despre anumite lucruri și mereu ne motivăm unul pe celălalt. Arată bine, îl vezi la sala de forță, este un animal. A lucrat din greu, suntem nerăbdători să intre în forma de meci și să joace”, a spus Welbeck pentru MyAlbion TV. 

6 goluria înscris Florin Andone la Brighton, în 30 de meciuri

Pentru Brighton urmează un meci de foc, cu Manchester United, duminică, de la ora 21:30.

Citește mai multe știri despre stranieri:

Rangers a refuzat o ofertă de 6 milioane de euro pentru Ianis Hagi » Ce echipă din Serie A îl dorește pe fiul „Regelui”

Pantilimon a refuzat să mai joace și a plecat de la club! E amenințat acum cu tribunalul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mattteo
mattteo  •  03 Aprilie 2021, 15:50

Avem.nevoie de Florin!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează