INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Klopp la Bayern? "Ar face o treabă foarte bună acolo"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Orlando TanaseJURNALISPORT - Publicat miercuri, 28 martie 2018 21:53

Marc Kosicke, agentul lui Jurgen Klopp, a declarat recent că antrenorul german s-ar descurca de minune la Bayern Munchen. Clubul bavarez este în căutarea unui nou antrenor întrucât Jupp Heynckes, actualul manager, se va retrage la vară.

Aflat sub contract cu Liverpool până în 2022, Jurgen Klopp e în căutarea unui prim trofeu la clubul englez. Sosit acum 2 ani și jumătate pe Anfield, managerul neamț se afla la acea vreme în contact și cu Bayern Munchen, club interesat de serviciile sale.

Agentul lui Klopp a afirmat într-un interviu pentru Sport1 că managerul își va duce probabil la bun sfârșit înțelegerea cu Liverpool. Totuși, acesta a comentat asupra posibilității ca germanul să o preia pe Bayern din vară. "Cu siguranță ar face o treabă foarte bună acolo. Klopp s-ar potrivi la Bayern, dar încă aceasta nu este o opțiune pentru că el se gândește doar la Liverpool", a spus Kosicke.

De asemenea, impresarul a amintit și de relația bună a lui Klopp cu bavarezii: "Bayern a fost deseori o opțiune pentru Jurgen datorită relației sale cu Uli Hoenes, dar niciodată nu a fost momentul potrivit".

Jurgen Klopp a antrenat câte șapte ani la Mainz și Borussia Dortmund. A promovat cu Mainz și a cucerit de 2 ori titlul și Supercupa Germaniei, dar și Cupa Germaniei cu Borussia. Ca antrenor al lui Liverpool, Klopp a pierdut finala Cupei Ligii Angliei la penalty-uri cu Manchester City și a fost învins de Sevilla, tot la loviturile de departajare în finala Europa League.

sursa: espn.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
1847482788617036
Butnariu Andrei  •  29 Martie 2018, 11:44

Si eu care credeam ca Liverpool a pierdut cu 3-1 finala EL in cele 90 de minute regulamentare...ehh ma rog, reporterii GSP stiu mai bine.

dinamo100
dinamo100  •  29 Martie 2018, 09:58

Titlu trunchiat! Ideea de baza era aceea ca Klopp se gandeste doar la Liverpool, nu ca ar vrea sa mearga la Bayern!

emilou
emilou  •  29 Martie 2018, 00:26

Klopp ar face treba buna oriunde. Omul sfinteste locul.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează