INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Kroos îl atacă pe Ozil: "Știe foarte bine că nu există rasism la națională! A spus o mulțime de tâmpenii"

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 16 august 2018 13:52

Internaționalul german Toni Kroos, 28 de ani, a vorbit în Bild despre situația de la națională după retragerea lui Ozil și despre planurile sale de viitor.

"Eu voi continua la națională până la EURO 2020 și mi-am setat ca obiectiv să avem mai mult succes decât la ultimul turneu. Înainte de Mondial am avut senzația, și încă mai cred asta, că am nevoie de mai multe pauze decât în ultimii 5-6 ani pentru a mă menține la un nivel ridicat. Am vorbit și cu selecționerul Low despre continuitatea mea la națională, și el își dorește să mergem mai departe împreună. Vom găsi o soluție ca să am câte o pauză din când în când", a explicat mijlocașul, care a vorbit și despre scandalul în care a fost implicat Mesut Ozil: "Felul în care s-a retras n-a fost normal. În comunicatul lui sunt declarații care au sens și sunt corecte, dar care au fost umbrite, pentru că a spus și o mulțime de tâmpenii.

Cred că știe foarte bine că nu există rasism la echipa națională, nici în vestiar, nici la federație. Din contră, mereu s-a încurajat diversitatea și integrarea, iar el e unul dintre aceste exemple. A fost criticat pentru randamentul de la Mondial, ca noi toți. Criticile au fost uneori deplorabile, dar ca fotbalist trebuie să treci peste".

"În ochii Federației și ai suporterilor, când câștigăm sunt german, când pierdem sunt imigrant"
Mesut Ozil (Detalii AICI)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
lobbyone
lobbyone  •  16 August 2018, 15:51

Tipicul marxismului social din presa internationala :))) Daca unu e criticat , e invocat imediat rasismul , sexismul , homofobia .

robby73
robby73  •  16 August 2018, 14:41

@mountytoma...Kroos are dreptate ! Si Mannschaft a castigat 3 campionate mondiale si fara turci, iugoslavi si africani. Özil e un marlan fara caracter.

xnread
xnread  •  16 August 2018, 14:37

Are dreptate jucătorul Madridului, iar ceea ce face Özil se numește farsă, foarte des folosită spre obținerea unor avantaje, ca mulți alți străini care refuză să se integreze și își amintesc că sunt cetățeni doar la momentul potrivit, cu alte cuvinte caractere duplicitare crescute în sânul națiunilor adoptive care își afișează loialitatea de fațada, totuși trebuie să nu deranjezi, să fii precaut deoarece orice observație asupra unor carențe începând cu exprimarea, înțelegerea limbii ( nu la un nivel superficial ) , a culturii, respectul față de societatea unde viețuiesc, te poate eticheta exact cum o face inregimentatul tunarilor londonezi.:)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează