INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

ULTIMA ORĂ Mesut Ozil s-a retras din naționala Germaniei: "Nu voi mai fi țapul ispășitor al incompetenței și incapacității lui de a-și face treaba!".

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 iulie 2018 22:00

Mesut Ozil (29 de ani) și-a anunțat retragerea din echipa națională de fotbal a Germaniei.

Starul lui Arsenal a confirmat astăzi zvonurile conform cărora Mondialul din Rusia a fost ultimul din carieră. Ozil a postat astăzi pe pagina personală de facebook un comunicat format din 3 părți în care afirmă că a devenit victima abuzurilor rasiste ale fanilor germani și nu numai după fotografia făcută împreună cu Recep Erdogan.

Reinhard Grindel, președintele Federației Germane de Fotbal, a fost ținta ultimei părți, în care Ozil acuză că își ascunde nereușitele în spatele unor conflicte inventate: "Nu voi mai fi țapul ispășitor al incompetenței și incapacității lui de a-și face treaba!".

Mesut Ozil a avut un turneul final mondial slab, fiind criticat dur pentru evoluțiile sale. Germania a părăsit competiția încă din faza grupelor. Ozil este campion mondial cu naționala Mannschaft în 2014.

93
de meciuri are Ozil în tricoul naționalei Germaniei, pentru care a marcat 23 de goluri

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
990271007774899
Iulian Brr  •  23 Iulie 2018, 13:39

Oricum era mana moarta.Cu el in echipa Germania juca in 10...

christiano0
christiano0  •  23 Iulie 2018, 08:13

Nu stiu de Benzema, dar Ozil e criticat de fiecare data, la Arsenal si uneori si la nationala. E tot vina lui, daca a fost sclipitor la Real Madrid, a urcat lumea stacheta. Daca ar fi jucat mereu ca Ovidiu Popescu de exemplu, era aplaudat la fiecare pase filtranta :)

marius.bxl
marius.bxl  •  23 Iulie 2018, 07:56

Si ozil că si benzema. Și-au făcut plinul prin occident dar tot mai bune sunt țările lor / turcia ,algeria/ .asta este integrarea care speră cei care conduc europa

Vezi toate comentariile (9)
Comentează