INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL

VIDEO Kroos l-a trollat pe Xavi înainte de Barca - Real » Declarația a ajuns virală

Toni Kroos (32 de ani), mijlocașul lui Real Madrid, a stârnit rumoare pe Twitter înaintea meciului cu Barcelona din SuperCupa Spaniei.
Toni Kroos (32 de ani), mijlocașul lui Real Madrid, a stârnit rumoare pe Twitter înaintea meciului cu Barcelona din SuperCupa Spaniei.

Articol de GSP - Publicat marti, 11 ianuarie 2022 19:49 / Actualizat marti, 11 ianuarie 2022 20:37

Toni Kroos (32 de ani), mijlocașul lui Real Madrid, a stârnit rumoare pe Twitter înaintea meciului cu Barcelona din Supercupa Spaniei.

  • Barcelona și Real Madrid se înfruntă miercuri, de la ora 21:00, în semifinalele SuperCupei Spaniei. Meciul care va fi liveTEXT pe GSP.ro se joacă la Riyadh.

Întrebat despre cum s-a schimbat Barcelona cu Xavi antrenor, mijlocașul neamț a oferit un răspuns surprinzător la conferința de presă premergătoare:

Galatasaray a adus antrenor pentru Moruțan și Cicâldău! A lucrat cu un nume IMENS
TURCIA
Galatasaray a adus antrenor pentru Moruțan și Cicâldău! A lucrat cu un nume IMENS

„Nu pot să spun exact ce a schimbat Javi la Barcelona, pentru că nu mă uit la meciurile lor. Am lucruri mai bune de făcut”.

Mai mult, Kroos l-a înțepat pe tehnicianul rivalei. Acesta i-a pronunțat greșit numele, „Javi”, în loc de „Xavi”.

Modric rămâne la Real Madrid

Luka Modric (36 de ani) va rămâne încă un sezon la Real Madrid. Contractul croatului se încheie la finalul actualei stagiuni.

„Luka Modric nu a semnat încă reînnoirea contractului, dar practic are un contract pe viață cu Real Madrid”, a declarat recent Carlo Ancelotti, antrenorul madrilenilor.

Conform renumitului ziarist italian Fabrizio Romano, este o chestiune de timp până când Modric va semna prelungirea pe încă un sezon a înțelegerii cu Real Madrid.

Florin Andone, devastat de moartea fostului său coleg: „Nu pot să cred!”

Radu Drăgușin, lăudat după prestațiile bune la Sampdoria: „Când ajungi titular în Serie A, normal ar fi să joci la naționala mare”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
dragdim
dragdim  •  12 Ianuarie 2022, 00:28

Mda, din surse sigure, am aflat ca Kroos e un neica-nimeni. Oare din cauza asta joaca la Real de 7 anișori? Kroos e cel mai exact pasator din istoria fotbalului, Xavi era spectaculos, iar dacă vedeți doar pasele laterale și cornerele, înseamnă ca va uitati la televiziunea bulgara. Omul a spus ca nu urmărește meciurile Barcelonei. Nu se vad încă plusurile aduse de Xavi la Barcelona, dovada cea mai buna este locul in Clasament și rezultatele. Urăsc Real Madrid, din păcate vor câștiga cu 5-0 in el clasico.

michael
michael  •  11 Ianuarie 2022, 21:04

Mare fotbalist se crede și ăsta, deși nici nu văd rostul lui la Real!! Nu ajunge săracul nici până la glezna lui Xavi(asta când Xavi era cel mai bun mijlocaș din lume).

calinescu_
calinescu_  •  11 Ianuarie 2022, 20:50

De cativa ani buni Kross este cel mai slab de la Real . Este cel care franeaza tot jocul ....!!! Nu stie decat pase laterale scurte si sa bata cornere ....!!! Daca ei jucau cu Valverde in pozitia lui Kross ,dominau toate competitiile ...!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează