INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

EXCLUSIV Radu Drăgușin, lăudat după prestațiile bune la Sampdoria: „Când ajungi titular în Serie A, normal ar fi să joci la naționala mare”

Radu Drăgușin// Foto-IMAGO / NurPhoto
Radu Drăgușin// Foto-IMAGO / NurPhoto

Articol de GSP - Publicat marti, 11 ianuarie 2022 16:46 / Actualizat marti, 11 ianuarie 2022 18:09

Florin Manea, invitat la GSP Live, a discutat despre Radu Drăgușin (19 ani), fundașul împrumutat de Juventus la Sampdoria. 

Impresarul a avut numai cuvinte de laudă pentru jucătorul pe care îl reprezintă și care a ajuns titular în Serie A.

Drăgușin, lăudat după prestațiile bune la Sampdoria

„Sunt bucuros că Radu (n.r.- Drăgușin) a ajuns la 12 meciuri jucate în Serie A. Joacă fundaș dreapta, nu e poziția lui, dar i-am spus: «Asta e, trebuie să joci și portar dacă te bagă».

Nu e adevărat că poziția de fundaș dreapta e mai fără riscuri. În bandă prinzi jucătorii de viteză, cum sunt Mertens și Insigne. Dacă te prinde unul din ei unu contra unu, nu e ușor. Sunt mândru de el pentru că a început să joace în Serie A și totuși are 19 ani. Întreb și eu, câți jucători născuți în 2002 joacă în Serie A?”, a spus Florin Manea, la GSP Live.

Florin Manea: „Ar trebui să joace la naționala mare”

Florin Manea s-a arătat încântat de prestațiile românului în Serie A și este convins că fundașul poate să facă pasul la naționala României.

O să mă certe lumea. Dar când joci la seniori în Serie A, e urât să te întorci să mai joci la juniori, la U21. Joci dacă trebuie, dar normal ar trebui să joace tot la seniori, la naționala mare 

-Florin Manea

Drăgușin, titular în Napoli - Sampdoria

De când a plecat de la Juventus, Radu Drăgușin nu mai stă doar pe margine. La Sampdoria, după mai multe etape în care a rămas rezervă, a început să lege aparițiile, iar Roberto D'Aversa apelează tot mai des la fundașul de 19 ani.

Radu Drăgușin (19 ani) a fost integralist în meciul pe care Sampdoria l-a pierdut în deplasarea de la Napoli, scor 0-1. Internaționalul român a evoluat pe postul de fundaș dreapta și s-a descurcat decent, o prestație sigură, fără erori.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

O poveste incredibilă: „Ousmane N'Doye i-a dat o palmă lui Zicu, dar m-am dus eu spre el și l-am altoit” + Altă peripeție cu «Felina»

Continuă căutările » Fosta speranță a lui Mititelu, în probe la Dinamo

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (7)
fcu1948
fcu1948  •  12 Ianuarie 2022, 10:55
Postat de Vlad Polcovnicu pe 11 Ianuarie 2022, 20:27

Pai mai mapetz tu ai urmarit faza golului? el era fundas central si la urmarit pe joao pedro , fundasul dreapta a ramas sa il urmareasca pe jucatorul care a marcat golul , deci e greseala lui. eu nu stiu cata italiana intelegi tu dar iti garantez ca e foarte apreciat de suporterii lui samp si notele din gazzeta dello sport spun contrariul la ce spune un mapetz ca tine

Uita-te atent la faza sa vezi de unde vine Deiola și ce NU face Dragusin al tău. In primul rând nu iese sa îl blocheze pe Marin care are tot timpul din lume sa înainteze și sa paseze. Deși Marin venea pe zona centrală adică fix unde se “apăra” Dragusin. Mai mult, Deiola și Joao Pedro trec ambii le lângă Dragusi și el nu ia pe nimeni in marcaj, Dragusin sta lângă colegul Chabot, zici ca ăla era pericolul, nu atacanții lui Cagliari. Dacă ești așa mare cunoscător al limbii italiene, intra pe pagina de FB a Sampdoriei sau pe forumurile suporterilor și vezi ce scriu aia despre “calitățile” lui Dragusin. Dar tu nu cunosti bine nici limba romana având in vedere cum l-ai scris pe “la” (nu vorba de nota muzicală, apropos), ce pretenții sa am de la tine???

7kay
7kay  •  11 Ianuarie 2022, 22:05

Băiatul va creste , spre satisfacția noastră a suporterilor. Avem nevoie de el și de Rus.

gicapuia
gicapuia  •  11 Ianuarie 2022, 20:45

Titular pe viata!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează