INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  KUBAN KRASNODAR

Kuban Krasnodar penalizată cu 15 puncte? În 2004, o echipă a pierdut 57 de puncte într-un caz similar

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iunie 2010 00:00

Aflat pe primul loc în liga secundă rusă după 15 etape, Dan Petrescu ar putea să aibă parte de o surpriză neplăcută din partea Federaţiei Ruse.

Kuban l-a folosit în 13 jocuri pe fundaşul Victor Golovantenco, suspectat că ar avea probleme cu paşaportul eliberat de autorităţi. În 7 dintre partidele pe care le-a disputat cu moldoveanul în teren, Kuban ar putea să piardă punctele din cauza faptului că depăşea numărul de străini admişi simultan pe gazon!

Situaţia nu este una singulară în Rusia. În urmă cu 5 ani, Sodovik a pierdut 57 de puncte după ce a apelat la serviciile georgianului Zviad Dzheladze, aflat într-o circumstanţă asemănătoare cu Golovanteko. De pe primul loc, Sodovike a ajuns penultima în ligă!

Directorul sportiv al lui Kuban, Serghei Doroncenko, nu se arată îngrijorat, chiar dacă galben verzii ar putea pierde 15 puncte în cazul în care se dovedeşte ilegalitatea actelor pe care le deţine Golovatenko:

"Noi ştim că sîntem în regulă, am făcut toate demersurile prevăzute de lege şi nu cred că se poate întîmpla ceva neaşteptat. Am urmat procedura, nu putem fi acuzaţi de nimic".

Dacă echipa lui Petrescu este depunctată, va coborî pe loc retrogradabil, iar revenirea în primul eşalon devine, practic, un obiectiv imposibil de realizat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
alexcv9
alexcv9  •  23 Iunie 2010, 18:21

15 puncte sunt 5 infrangeri nu e mult credeti ca celelalte nu vor pierde 5 meciuri intrun sezon locul 1 si 2 intra il divizia a iar echipa lui petrescu e o echipa solida

antreprenor
antreprenor  •  23 Iunie 2010, 16:47

pai iti dai seama daca dupa ce afacut nush cate egaluri si ultimul meci l-a si pierdut si e tot pe primul loc :)) campionat puternic nu gluma

gyrosland
gyrosland  •  23 Iunie 2010, 15:33

asa mica e diferenta dintre primu loc si retrogradare? 15 puncte.. ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează