INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

update Kurt Zouma riscă 4 ani de închisoare după ce și-a bătut pisica! Momentan, a fost amendat, exclus din lot și a pierdut contractul cu Adidas

Kurt Zouma riscă o amendă de 60.000 de euro
Kurt Zouma riscă o amendă de 60.000 de euro

Articol de - Publicat miercuri, 09 februarie 2022 17:48 / Actualizat miercuri, 09 februarie 2022 19:15

Fundașul central francez Kurt Zouma a fost folosit la West Ham marți seară, 1-0 cu Watford, deși poliția anunțase că deschide anchetă împotriva lui. Și propriii fani l-au huiduit. Când a căzut, lovit, suporterii lui Watford i-au strigat: „Asta a simțit și pisica ta"

Un filmuleț considerat amuzant de fotbalistul francez Kurt Zouma și postat pe social media, în realitate un episod de mare cruzime, cu stoperul lui West Ham bătându-și cu picioarele și palmele propria pisică, a devenit scandal internațional.

Clubul din Liga 1 ar putea fi depunctat din cauza datoriilor!
DECIZIE
Clubul din Liga 1 ar putea fi depunctat din cauza datoriilor!

UPDATE 17:48 - Kurt Zouma, amendat și exclus pentru un meci

West Ham l-a amendat cu 250.000 de lire (296.000 de euro) pe Kurt Zouma, obligându-l să doneze suma unei asociații caritabile, care protejează animalele. Și a anunțat că e exclus din lot la următorul meci de campionat. Iar autoritățile i-au luat fotbalistului cele două pisici.

În plus, compania de echipament sportiv Adidas i-a reziliat contractul.

Știrea inițială

Mii de oameni au protestat, în frunte cu reprezentanții organizațiilor ce luptă pentru protecția animalelor.

  • În Anglia, s-a cerut concedierea imediată a jucătorului în vârstă de 27 de ani, poliția din Essex deschizând o anchetă.
  • În Franța, o fundație care vrea ca Zouma să fie exclus de la naționala campioană mondială a făcut plângere penală împotriva lui și, potrivit Daily Mail, riscă până la 4 ani de închisoare și o amendă de 60.000 de euro, legile înăsprindu-se în 2021 pentru asemenea cazuri.

Uimitor, în ciuda oprobriului public, David Moyes, managerul lui West Ham, a decis să-l titularizeze pe Zouma și să-l folosească 90 de minute la 1-0 cu Watford.

David Moyes: „Sunt foarte dezamăgit de el"

Propriii fani l-au fluierat la fiecare atingere. S-a scandat: „Joacă fundaș central și își lovește pisica". Într-un moment când apărătorul era la pământ, victima unui tackling, suporterii adverși i-au strigat: „Asta a simțit și pisica ta".

Zouma și-a cerut scuze într-un comunicat: „Regret ce am făcut și îmi rău pentru persoanele afectate de acea înregistrare video. Vreau să vă asigur că ambele pisici ale noastre sunt sănătoase, iubite de întreaga familie. Comportamentul meu urât a fost un incident izolat și nu se va mai repeta".

După meci, Moyes l-a criticat pe Zouma la conferință: „Sunt foarte dezamăgit de el". Și-a explicat decizia de a apela la el contra lui Watford: „Misiunea mea este să aleg cea mai bună echipă la West Ham, iar Kurt e parte din această echipă".

32 de milioane de euroeste cota stoperului francez, potrivit transfermarkt.de

Citește și: 

Kun Aguero, prima apariție după retragere: „Am un cip în inimă. Sunt Ironman!”

Dorit de CFR Cluj, Djokovic a ales altă echipă! Va fi coleg cu Balotelli și Loic Remy

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
kuba
kuba  •  09 Februarie 2022, 21:45
Postat de belane pe 09 Februarie 2022, 17:35

O pisica este lovita de un jucator de fotbal (un lucru de neacceptat de altfel) - toata Marea Britanie vuie de indignare....mii de copii sunt abuzati, exploatati sexual de gasti formate din m..........i timp de decenii (Rotherham & Telford) - se aude doar greierul

Doncaster, Bristol, Salford, etc. Respect.

hashtag_truth
hashtag_truth  •  09 Februarie 2022, 20:44

Fotbalist fiind, a dat foooooarte usor cand a lasat pisica sa cada din brate....daca ar fi "degajat-o"....ufff...nu mai exista pisica. Dupa care , o da cu mana jos de pe masa. Inca o data, un pumn in cap ar fi fost suficient si echivalent cu "degajare"...deci. Hai sa nu fim "prea" sensibili. A patit ceva pisica ??? Breaking News , ceva ??? S-au activat toti astia pe trotineta...in fine. DACA jupuia/gatea/o ducea la adapost/nu ii dadea sa manance/punea un caine sa o fugareasca...etc etc. Intelegeam. Din video....este doar o scena de familie . Prost el ca a postat. Bause ceva si i s-a parut funny. Grija mare la hastagi.

snooker
snooker  •  09 Februarie 2022, 20:36
Postat de allstefans pe 09 Februarie 2022, 18:30

Ba da cainii au voie da agreseze pisicile??? Daca aia au voie de ce nu si oamenii, daca erau agresate fugeau ele singure, dar se tot plang cacanarii astia cu onguri ca sa profite de situatii din astea

Gandul ca indivizi ca asta se plimba printre noi imi da fiori.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează