INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALONUL DE AUR

Kylian Mbappe a făcut lista celor 5 favoriți la Balonul de Aur și sunt SURPRIZE MARI: "M-aș pune și pe mine!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 24 iulie 2018 09:06

Kylian Mbappe (19 ani), campion mondial cu Franța și cel mai bun tânăr fotbalist al turneului final, a întocmit lista scurtă a favoriților la câștigarea Balonului de Aur, lăsându-l pe Messi dinafară.

"Pe listă l-aș pune inevitabil pe Cristiano Ronaldo. Și Luka Modric ar fi cu siguranță printre candidați, la fel și Varane, care a câștigat cele mai importante trofee anul ăsta. Neymar a făcut un Campionat Mondial bun și nu ar trebui să se reducă totul la faptul că simulează. Ca să închei, cred că m-aș pune și pe mine pe listă.

Este un an în care am avut Campionat Mondial, așa că are un impact mare prestația din Rusia. Este cea mai importantă competiție. Eu unul prefer trofeul ăsta în dauna Ligii Campionilor", a declarat Mbappe pentru France Football. 

Starul Mondialului din Rusia i-a lăsat în afara listei pe Lionel Messi, cvintuplu câștigător al Balonului de Aur, și pe Antoine Grizemann, colegul de la națională, decisiv în câștigarea Europa League cu Atletico Madrid.

Vezi și: VIDEO Răsturnare de situație: jucătorul se pregătea să plece spre Roma, dar a fost blocat pe aeroport! Barcelona vrea să-l transfere și plătește mai mult

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
604751563021589
Tomas Orzan  •  24 Iulie 2018, 12:39

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

131624217670160
Geani Muraru  •  24 Iulie 2018, 11:41

Da pe Mbappe de Romania nu l-ar pune ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează