INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OFERTĂ

UPDATE PSG a acceptat o ofertă astronomică pentru Mbappe » Jucătorul i-a refuzat, însă, pe arabi: „Stau un an pe bancă!”

Kylian Mbappe // foto: Imago Images
Kylian Mbappe // foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 24 iulie 2023 13:25 / Actualizat luni, 24 iulie 2023 23:18

Al Hilal a oferit 300 de milioane de euro pentru Kylian Mbappe (24 de ani), aflat „la cuțite” cu conducerea lui PSG. Ar fi cel mai scump transfer din istoria fotbalului.

UPDATE 23:15 Kylian Mbappe a refuzat-o pe Al Hilal

Kylian Mbappe ar fi refuzat oferta colosală făcută de arabii de la Al Hilal, potrivit Sportmediaset, care citează presa spaniolă. „Stau un an pe bancă!”, ar fi spus jucătorul lui PSG, care e pregătit să continuie războiul cu oficialii clubului din capitala Franței pentru prelungirea contractului. 

UPDATE 19:10 PSG a acceptat oferta de la Al Hilal

Paris Saint-Germain a acceptat oferta făcută de clubul saudit, așa că mutarea depinde doar de Mbappe: internaționalul francez trebuie să fie de acord cu oferta și condițiile contractuale, dar și cu plecarea în Arabia Saudită. 

Mbappe pare foarte detașat de situație și s-a prezentat astăzi râzând la antrenament. La finalul acestuia, deși ploua, s-a oprit pentru a da autografe și pentru o ședință foto cu fanii lui PSG.

Știrea inițială: Al Hilal, ofertă pentru Mbappe

Recordul stabilit de PSG în 2017, atunci când parizienii au plătit 222 de milioane de euro pentru a-l dezlega pe Neymar de Barcelona, ar putea fi doborât.

Fabrizio Romano, specialistul numărul 1 în materie de mercato, a anunțat că saudiții de la Al Hilal au făcut o ofertă amețitoare, de 300 de milioane de euro, pentru Kylian Mbappe.

Gigi Becali schimbă în primul „11” la meciul cu CSKA 1948: „Să-l vedem acum”
FCSB
Gigi Becali schimbă în primul „11” la meciul cu CSKA 1948: „Să-l vedem acum”

Al Hilal a pus pe masă 300 de milioane de euro pentru Kylian Mbappe

Dacă PSG și Kylian Mbappe ar da curs propunerii, am vorbi despre cel mai scump transfer din istoria fotbalului. Presa din Hexagon bănuiește că parizienii ar accepta de îndată oferta, însă senzația este că Mbappe nu ar părăsi fotbalul european în acest moment. 

Zilele trecute, PSG l-a lăsat pe Mbappe în afara lotului deplasat în Japonia pentru stagiul de pregătire de vară. Kylian, care mai are contract cu parizienii până în vara lui 2024, trebuie să anunțe până la finalul lunii dacă acceptă un nou contract la PSG sau dacă pleacă în această vară.

Conducerea lui PSG bănuiește că francezul are o înțelegere cu Real Madrid, care ar presupune ca fotbalistul să semneze în 2024, după ce îi va expira contractul cu PSG. Așadar, fără sumă de transfer.

Pentru a evita să-l piardă gratis, PSG pune presiune pe Mbappe: fie semnează o nouă înțelgere, fie pleacă pe bani în această vară.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Viitorul lui Harry Kane pare decis! Verdictul patronului: „Vinde-l dacă refuză să prelungească!”

E oficial! Rămâne la Galatasaray și semnează pe 3 sezoane

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
Ghidibaca
Ghidibaca  •  24 Iulie 2023, 22:22

Bai Criș 210!!Ai vre o treaba cu sportul????are 25 de ani și vrea numai lovele...Plin de figuri!!Messi a avut oferta de 40000000 euroiLa ..la 36 de ani..și nu sa dus acolo..*** asta egoist....e prietenul lui Banciu..Ca este francez..nu are destui bani *** asta tupeist?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo100
dinamo100  •  24 Iulie 2023, 21:17

Ce sa faca Mbappe la AlHilal?! Trebuie sa fie *** sa mearga acolo cel mai bun jucator din lume!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cris210
cris210  •  24 Iulie 2023, 19:35

Bravo, este vertical. Are voie să decidă pentru viitorul lui.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează