INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Kylian Mbappe amenință cu plecarea de la PSG! Nu mai vrea să stea în umbra lui Neymar

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 20 mai 2019 12:24

Kylian Mbappé, atacantul lui PSG, a şocat cu declaraţia sa ameninţătoare, după ce a luat trofeul celui mai bun jucător din Ligue 1: „Este un moment de cotitură. Ar fi o mare plăcere să rămân şi să devin mai important”.

Kylian Mbappé îi pune serios în gardă pe şefii lui PSG şi lasă de înţeles că nu exclude o despărţire. Ales cel mai bun jucător al sezonului în Ligue 1, atacantul francez visează să devină vioara întâi în echipa lui Tuchel, aspirând la statutul lui Neymar, şi pune condiţii să rămână:

„Am cunoscut destule lucruri aici şi pentru mine a venit timpul să am mai multe responsabilităţi. La Paris, dacă e posibil. Dacă nu la Paris, atunci poate în altă parte, în cadrul unui nou proiect”.

Şi L'Equipe a interpretat rapid unde bate Kylian, spre transferul la Madrid.

"Soluţia magică pentru fair-play-ul financiar"

Mbappé a întreţinut misterul, pe un ton agresiv: „Dacă vorbesc mult, spuneţi că exagerez. Dar e un moment de răscruce şi trebuie să o spun. Eu nu mă ascund niciodată. Când declar ceva, chiar gândesc. Dacă va fi la PSG cu atât mai bine”.

Gândul i-a zburat, probabil, la un duel în LaLiga cu Messi pentru „Gheata de Aur”, nu doar de la distanţă. „Se va zice că e normal dacă va termina primul. E Messi. Eu am dat totul, marcând vreo 40 de goluri la club şi echipa naţională. Numai un singur jucător a marcat la fel de multe”.

Plecarea lui Kylian ar putea fi însă „soluţia magică” pentru PSG în a rezolva problemele cu fair-play-ul financiar, scrie L'Equipe.

38 de goluri şi 17 assisturi a dat Mbappé în 42 de meciuri la PSG în acest sezon. Plus 4 goluri şi 3 pase decisive în 8 partide pentru echipa naţională

„Eu mi-am îndeplinit obiectivele, am parcurs drumul dorit. Şi cred că trebuie să primesc din ce în ce mai mult responsabilităţi, mă simt pregătit. Nu am nicio problemă” Kylian Mbappé, atacant PSG, pe 2 martie, după meciul cu Caen (2-1)

 Citește și:

Cristiano Ronaldo, mesaj emoționant după despărțirea lui Allegri de Juventus: „Mulțumesc, Mister!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  20 Mai 2019, 13:17

Mbappe este mai bun decat Neymar in momentul asta, merita sa fie liderul echipei indiferent de notorietatea si figurile lui Neymar!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează