INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

VIDEO Kylian Mbappe i-a spart nasul unei tinere: „Eram în stare de șoc, knock-out. Mi-a fost frică”

Kylian Mbappe a nimerit în față cu mingea o tânără aflată în peluză
Kylian Mbappe a nimerit în față cu mingea o tânără aflată în peluză

Articol de - Publicat miercuri, 31 mai 2023 19:35 / Actualizat miercuri, 31 mai 2023 19:53

La încălzirea dinaintea ultimului meci de campionat, cu Strasbourg, Kylian Mbappe a nimerit în față cu mingea o tânără aflată în peluză. La fel cum se întâmplase în decembrie, la Mondial, cu un fan francez, la semifinala cu Maroc.

Pe 14 decembrie, când se încălzea pentru semifinala contra Marocului, de la Mondial, Kylian Mbappe a șutat peste poartă și mingea a lovit în cap un fan francez. Atenționat de Giroud, atacantul a fugit în peluză să vadă ce s-a întâmplat cu spectatorul. Era groggy, dar și-a revenit, bucurându-se când l-a văzut pe jucător.

Se pregătește construcția unui nou stadion în România » Va costa 137 de milioane de euro și va fi al doilea ca mărime din țară
STADION
Se pregătește construcția unui nou stadion în România » Va costa 137 de milioane de euro și va fi al doilea ca mărime din țară

Fanul lovit de Mbappe: „Mi-a oferit atunci balonul cu care m-a nimerit"

„A fost un gest frumos. Tot ce mi-a spus, în timp ce prietenii mei strigau «Kylian, Kylian»", a povestit suporterul atunci, la France Bleu, dezvăluind că „mi-a oferit atunci balonul cu care m-a nimerit. Mi-ar plăcea să-l reîntâlnesc pentru a-mi da un autograf pe minge".

În weekendul trecut, înaintea meciului cu Strasbourg, în care PSG a cucerit al 11-lea titlu din istorie, Mbappe a mai făcut o victimă, în același fel. O „rachetă" peste poartă care a lovit în plină figură o tânără. I-a spart nasul.

Victima lui Mbappe: „Am simțit o durere ascuțită, am fost KO"

Speriat, vârful roș-albastru a chemat medicii pentru a avea grijă de ea, a fost adusă pe banca de rezervă și tratată acolo. El i-a fost alături câteva minute pentru a fi sigur că totul e bine. La sfârșit, a căutat-o în tribună, dăruindu-i tricoul parizienilor.

Tânăra a vorbit la France 3. „Am simțit o durere ascuțită, am fost KO, nu înțelegeam nimic. Eram în stare de șoc, mi-a fost foarte frică", și-a amintit Neguine Razavifard.

A fost foarte impresionată de modul cum a reacționat Kylian. „Are o inimă mare. A fost foarte drăguț, m-a îmbrățișat. Eu voiam să-l văd jucând, dar l-am văzut de aproape. O persoană minunată". Regretă un singur lucru: „Îmi pare rău că eu eram în starea aia, nu m-am putut bucura prea mult de prezența sa. Am și uitat să-l rog să-mi semneze acel tricou".

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Primul nume important OUT de la Chelsea! E dorit de o rivală din Premier League

Ofertă colosală primită de Neymar » Răspunsul brazilianului a șocat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
EuSaFiuSanatos
EuSaFiuSanatos  •  01 Iunie 2023, 17:15
Postat de VanBasten pe 31 Mai 2023, 22:47

Dacă ar avea o inima cu adevărat mare, Mbappe ar scoate-o pe domnișoara la o prajitura.

daca ar fi accidentat un domn (sau un fost domn), probabil ca il invita la o savarina

VanBasten
VanBasten  •  01 Iunie 2023, 08:40
Postat de CiprianBirtea_84 pe 01 Iunie 2023, 00:31

N-are gagică? Nu e însurat?

A fost recent cu Ines Rau. Cam dubioasa alegere.

CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  01 Iunie 2023, 00:31
Postat de VanBasten pe 31 Mai 2023, 22:47

Dacă ar avea o inima cu adevărat mare, Mbappe ar scoate-o pe domnișoara la o prajitura.

N-are gagică? Nu e însurat?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează