INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Primul nume important OUT de la Chelsea! E dorit de o rivală din Premier League

Joao Felix, 23 de ani, are încă o cotă bună, 50 de milioane de euro, foto: Guliver/gettyimages
Joao Felix, 23 de ani, are încă o cotă bună, 50 de milioane de euro, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 31 mai 2023 18:23 / Actualizat miercuri, 31 mai 2023 18:23

Refuzat de Chelsea, care nu vrea să-l transfere definitiv, Joao Felix e curtat de Newcastle, care l-ar putea lua inițial tot sub formă de împrumut de la Atletico Madrid.

Joao Felix, 23 de ani, are încă o cotă bună, 50 de milioane de euro, chiar dacă în acest ultim sezon nu a mai fost la fel de prolific. Doar nouă goluri în 40 de meciuri, împărțite între Atletico (5) și Chelsea (4).

„Rambo”, ultras la Dinamo în Peluza Sud » A preferat să stea între suporteri, nu la lojă
DINAMO
„Rambo”, ultras la Dinamo în Peluza Sud » A preferat să stea între suporteri, nu la lojă

Mauricio Pochettino nu l-a mai vrut pe Joao Felix

Transferat pentru 127,2 milioane de euro în 2019, de la Benfica la Atletico, a fost cedat sub formă de împrumut în ianuarie, la Chelsea, care a plătit 11 milioane plus salariul (230.000 de euro săptămânal). 

Dar, după venirea noului manager al albaștrilor, Mauricio Pochettino, clubul londonez a decis să nu îl transfere definitiv pe atacantul portughez. Deși, inițial, patronul Todd Boehly sugera că îl va păstra pe Joao pe Stamford Bridge.

Joao Felix nu e atras de PSG. Vrea tot în Premier League

Se întoarce la Atletico, dar va rămâna foarte puțin la Madrid, pentru că "los colchoneros" dorește să-l împrumute și sezonul viitor. 

Cum Felix vrea să continue în Premier League, e foarte posibil să ajungă la Newcastle. Nu e atras de oferta de la Paris Saint-Germain. The Sun susține că Atletico ar accepta și plata comună a salariului, ceea ce ar grăbi acordul celor două părți.

În cazul în care se realizează transferul la Newcastle, va fi și mai bine pentru lusitan decât dacă ar fi rămas la Chelsea. "Coțofenele" vor evolua în stagiunea următoare în Champions League, în timp ce The Blues, locul 12 în Premier, au ratat cupele europene!

Felix a reușit până acum 58 de goluri și 26 de pase decisive în 194 de meciuri jucate la Benfica, Atletico și Chelsea. 

Citește și: 

Altă „bijuterie” descoperită de Loți » Tânărul promovat de Boloni la Metz e astăzi golgheterul și jucătorul anului în Ligue 2!

Atacantul de la Benfica, disputat de Manchester United și Real Madrid » Campioana Portugaliei l-ar vinde pentru 100 de milioane de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
inshallah
inshallah  •  01 Iunie 2023, 14:47

un fel de marica al portuchejilor

Vezi toate comentariile (1)
Comentează