INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Atacantul de la Benfica, disputat de Manchester United și Real Madrid » Campioana Portugaliei l-ar vinde pentru 100 de milioane de euro

Goncalo Ramos, atacant Benfica. 
Foto: Imago
Goncalo Ramos, atacant Benfica. Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 31 mai 2023 14:33 / Actualizat miercuri, 31 mai 2023 15:04

Atacantul portughez Goncalo Ramos (21 de ani), care are o clauză de reziliere de 120 de milioane de euro în contractul cu Benfica, a făcut un sezon foarte bun, cu 27 de goluri și 12 pase decisive în 47 de meciuri în toate competițiile.

La 21 de ani, Goncalo Ramos este unul dintre cei mai curtați atacanți ai momentului din Europa. Deja internațional portughez, cu 7 selecții și 4 goluri, tânărul jucător al Benficăi are mai multe oferte de la echipe uriașe. 

Are însă și o clauză de reziliare a acordului scadent în 2026 pe măsură, 120 de milioane de euro, de patru ori mai mare decât actuala sa cotă de piață pe site-ul de specialitate Transfermarkt.de! Campioana lusitană a lăsat însă de înțeles că va putea negocia prețul de vânzare, dar nu va scădea suma sub 100 de milioane!

Fostul mare jucător al Stelei șterge pe jos cu strategia lui Becali: „Nicio filozofie! I-a bulversat pe jucători”
FCSB
Fostul mare jucător al Stelei șterge pe jos cu strategia lui Becali: „Nicio filozofie! I-a bulversat pe jucători”

Goncalo Ramos, varianta de rezervă în cazul în care Karim Benzema pleacă de la Real Madrid

Pretențiile Benficăi nu-s în măsură de a-i speria pe pretendenții lui Ramos. Cotidianul portughez Record scrie azi despre interesul major pe care îl manifestă față de el Manchester United și Real Madrid. Marca dezvăluise cu o zi mai devreme că recenta câștigătoare a Cupei Spaniei l-a trecut pe golgheterul alb-roșiilor pe lista de priorități, pentru a avea o alternativă competitivă la Karim Benzema.

Concurența pentru acest post este teribilă, Real având și alte ținte, precum Julián Álvarez (Man. City), Havertz (Chelsea), Harry Kane (Tottenham), Firmino (Liverpool) ori Adeyemi (Dortmund). La fel cum de Ramos s-au mai interesat recent PSG, Bayern, AS Roma, Newcastle, Juventus și Atletico Madrid, fără a porni negocieri.

Bruno Fernandes, mijlocaș Manchester United: „Goncalo Ramos ar face față în Anglia”

„Are potențial pentru a deveni unul dintre cei mai buni atacanți din lume. Deține toate calitățile necesare pentru a juca în Premier League. Are multă intensitate, presează foarte bine în careu. M-a surprins și pe mine, și pe colegii de la națională. Fizic e puternic și, cum este și foarte tânăr, are marjă de creștere suficient de mare. 

115milioane de euro, inclusiv bonusuri de performanță, ar fi gata să plătească Man. United pentru Goncalo Ramos. Ar fi cel mai scump transfer din istorie al „Diavolilor Roșii”

Dacă va continua să muncească la fel de mult îi prevăd un viitor strălucit. Merită să joace într-un campionat mai puternic, ar face față în Anglia", a declarat Bruno Fernandes, mijlocașul portughez al lui Manchester United.

Citește și: 

George Pușcaș a semnat: „Vreau să înscriu peste 100 de goluri în Serie A” » Detaliile contractului

Altă „bijuterie” descoperită de Loți » Tânărul promovat de Boloni la Metz e astăzi golgheterul și jucătorul anului în Ligue 2!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close