INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Kylian Mbappe, interviu incendiar, de două ore: „PSG m-a făcut să mă simt ca un hoț. Am cerut să plec din iulie!”

Kylian Mbappe // foto: Imago
Kylian Mbappe // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 04 octombrie 2021 13:51 / Actualizat luni, 04 octombrie 2021 21:10

Kylian Mbappe (22 de ani) a decis să ofere publicului și varianta sa, după ce PSG a refuzat să-l vândă în vară la Real Madrid.

Eventualul transfer al lui Kylian Mbappe la Real Madrid a fost unul dintre cele mai mediatizate subiecte ale verii în fotbalul internațional. Real Madrid a oferit o sumă uriașă pentru Mbappe, 180 de milioane de euro, în condițiile în care contractul acestuia cu PSG va expira în vara anului 2022. 

Chiar și așa, vicecampioana Franței a refuzat să dea curs propunerii venite din Spania, iar Mbappe rămâne la Paris cel puțin până la finalul sezonului viitor.

Kylian Mbappe, interviu incendiar: „PSG m-a făcut să mă simt ca un hoț”

La mai bine de o lună distanță de la încheierea perioadei de transferuri, Mbappe a rupt tăcerea, într-un interviu acordat fostului fotbalist francez Jerome Rothen (43 de ani), care moderează o emisiune la postul radio RMC, intitulată „Rothen se aprinde”.

„Am cerut să plec pentru că din momentul în care am decis să nu semnez prelungirea, am vrut ca PSG să primească o sumă de transfer pentru a aduce un înlocuitor de calitate. PSG este un club care mi-a oferit multe, am fost mereu fericit aici și încă sunt. 

Mi-am anunțat dorința de a pleca devreme, am vrut ca toți să acționăm matur, să ne strângem mâna. În final le-am spus că dacă nu vor să plec, voi rămâne.

Lumea a spus că am refuzat 6 sau 7 oferte de prelungire a contractului, că nu am mai vrut să vorbesc cu Leonardo (n.r. - directorul sportiv), asta nu este adevărat. Am spus că vreau să plec și am făcut-o suficient de devreme. 

Nu mi-a plăcut faptul că au spus «Vrea să plece în ultima săptămână a lunii august». Este greșit, m-au făcut să mă simt ca un hoț. I-am informat de dorința mea devreme, la finalul lunii iulie”, a spus Mbappe.

Interviul-eveniment cu Mbappe, care va dura două ore, va fi difuzat marți, 5 octombrie, începând cu ora 19, ora României.

În acest început de sezon, Kylian Mbappe a înscris 4 goluri și a oferit 5 pase decisive în 11 meciuri.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Atac rasist la liderul din Serie A » „Vino aici și spune-mi «maimuță», spune-mi-o în față!”

Guardiola, furios pe arbitru: „Asta se întâmplă pe Anfield. La fel ca pe Old Trafford”

Playtech: ȘOC! Reacția lui Liviu Dragnea după ce Irina Tănase a ajuns la DNA. IREAL ce a spus


Comentarii (1)
sooosick
sooosick  •  04 Octombrie 2021, 18:40

Se potriveste de minune la Real Madrid, ar fi noul "Ronaldo"!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează