INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Kylian Mbappe iese în față » A emis un comunicat în care a vorbit despre plecarea de la PSG: „Conducerea clubului a fost informată în urmă cu un an de decizia pe care o luasem”

Kylian Mbappe, atacant PSG. 
Foto: Imago
Kylian Mbappe, atacant PSG. Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 13 iunie 2023 16:00 / Actualizat marti, 13 iunie 2023 16:14

Atacantul campioanei Franței, Kylian Mbappe (24 de ani), a emis un comunicat de presă, prin intermediul agenției AFP, în care dezvăluie că a informat încă de anul trecut conducerea clubului parizian că nu va activa clauza din contract, prin care înțelegerea scadentă în 2024 ar fi urmat să fie prelungită automat pe încă un sezon.

 Supărați de decizia francezului, șeicii care conduc PSG au decis deja să-l treacă pe Mbappe pe lista de transferuri încă din această vară, pentru a nu risca să-l piardă gratis la anul. 

Kylian Mbappe a afirmat că niciodată nu s-a pus problema ca el să-și prelungească contractul pe încă un sezon cu PSG, lucru confirmat luni seară printr-o scrisoare oficială trimisă de Mbappe șefilor campioanei din Hexagon. 

Fundașul de 2 metri pe care l-a refuzat FCSB » Meciuri în grupele Champions League și Europa League, 3 campionate în CV, 38 de meciuri în sezonul trecut
FCSB
Fundașul de 2 metri pe care l-a refuzat FCSB » Meciuri în grupele Champions League și Europa League, 3 campionate în CV, 38 de meciuri în sezonul trecut

Kylian Mbappe a emis un comunicat în care a vorbit despre plecarea de la PSG: „Nu am discutat niciodată prelungirea contractului” 

„Nu am discutat niciodată prelungirea contractului cu PSG. Conducerea clubului a fost informată în urmă cu un an, pe data de 15 iulie 2022, că decizia pe care o luasem era să nu îmi prelungesc angajamentul cu PSG. 

Singurul scop pe care l-a avut scrisoarea trimisă de mine a fost acela de a reitera ce spusesem deja pe cale orală”, se arată în comunicatul trimis de Kylian Mbappe, potrivit cotidianului spaniol AS. 

Kylian Mbappe, drum deschis către Real Madrid 

Odată clarificată situația lui de la PSG, Kylian Mbappe ar urma să-și îndeplinească astfel visul: acela de a juca la Real Madrid. A fost aproape de a juca pe „Santiago Bernabeu” încă din vara trecută, dar a ales să prelungească cu PSG. 

RMC Sport susține că Real Madrid nu va fi singur în cursa pentru Mbappe. Alte trei forțe din Premier League îl urmăresc. În primul rând, Liverpool, clubul favorit al mamei lui Kylian, cu care a discutat în 2022. Apoi, Manchester United și Chelsea. 

Kylian Mbappe ar costa în jur de 170 de milioane de euro

Iar PSG ar fi dispusă să renunțe la Kylian Mbappe în schimbul unei sume de 170 de milioane de euro, una oferită de Florentino Perez, președintele spaniolilor, în vara anului trecut. 

Kylian Mbappe este jucătorul lui PSG din august 2017, când era împrumutat de la AS Monaco. A fost cumpărat definitiv de parizieni un an mai târziu, în schimbul sumei de 180 de milioane de euro. A strâns 260 de meciuri la PSG, a marcat 212 goluri (cele mai multe din istoria echipei franceze) și a dat 98 de pase de gol. 

Citește și: 

Pep Guardiola s-a hotărât » Pleacă de la Manchester City, dar nu mai vrea Serie A! Unde va ajunge tehnicianul „cetățenilor”

Jack Grealish, ținta meme-urilor » Cele mai tari glume cu vedeta de la Manchester City după câștigarea Ligii Campionilor

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
Tibisor
Tibisor  •  13 Iunie 2023, 18:45

Liverpool n-are cum sa-l cumpere ... nu da atatia bani pe un jucator , politica lor de transferuri este total diferita ! Cat il priveste pe F. Perez , daca este un om cu adevarat cu self-respect , nici nu-l va baga in seama pentru modul in care francezul s-a comportat anul trecut !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează