INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Culisele căderii lui Kylian Mbappe: „A devenit regele nopții, liderul petrecerilor nocturne. E bizar în ce se transformă”

Articol de - Publicat marti, 10 octombrie 2023 12:22 / Actualizat marti, 10 octombrie 2023 14:19

Patru partide la rând în care nu a înscris la PSG, cea mai lungă serie negativă a lui Kylian Mbappe (24 de ani) din 2018. Ziaristul Daniel Riolo, de la RMC Sport, are o explicație a căderii atacantului. Iese prea mult noaptea în oraș și e extenuat!

Kylian Mbappe, 24 de ani, cel mai bun jucător al lui PSG și căpitanul naționalei Franței, trece printr-o criză de formă acută. Nu a mai înscris de trei săptămâni, din 19 septembrie, de la 2-0 contra lui Borussia Dortmund, în Liga Campionilor.

Jucătorii de la Real Madrid au primit BMW-uri de serviciu » Bellingham a ales modelul cel mai scump, cu 653 de cai putere
REAL MADRID
Jucătorii de la Real Madrid au primit BMW-uri de serviciu » Bellingham a ales modelul cel mai scump, cu 653 de cai putere

Kylian Mbappe suferă și după ultimele accidentări

De atunci, a disputat patru partide, trei în Ligue 1, 4-0 cu Marseille, 0-0 cu Clermont, 3-1 cu Rennes, și una în Champions League, 1-4 cu Newcastle. Nu a punctat în niciuna!

E cea mai lungă serie negativă a lui Mbappe din ultimii cinci ani. Între aprilie și mai 2018, a avut cinci meciuri consecutive fără gol marcat.

Jurnaliștii francezi au căutat explicații. L'Equipe crede că are în primul rând probleme fizice. Atacantul suferă încă din cauza ultimelor afecțiuni, la genunchi și gleznă, dar nu e totul. „Își caută reperele. Îi lipsește luciditatea”. La rândul său, RMC Sport a observat și că „pare nemotivat”.

Jurnalistul francez Daniel Riolo îl acuză pe Kylian Mbappe: „A devenit cel mai bun doar noaptea”

Daniel Riolo, unul dintre cei mai cunoscuți ziariști de la RMC, a mers mai departe, susținând că alta ar putea fi cauza. Kylian nu se mai simte bine pentru că pierde nopți și e foarte obosit.

„În vară, Mbappe a avut un dezastru de pregătire. Ar fi trebuit să muncească mai mult și să iasă mai puțin în oraș. Iar el a devenit cel mai bun doar noaptea, liderul petrecerilor nocturne, regele nopții. E bizar în ce se transformă. Nu mă așteptam”, a afirmat Riolo.

Didier Deschamps, selecționerul Franței: „Kylian Mbappe are dreptul să treacă prin astfel de momente”

Francezii speră ca tânărul Kylian să-și revină la națională, cu care joacă vineri în preliminariile CE 2024, cu Olanda, și pe 17 octombrie în amicalul cu Scoția. 

„Nu e în formă, evident. Dar și el are dreptul să treacă prin astfel de momente”, a declarat selecționerul Didier Deschamps. „Totuși, nu sunt îngrijorat, îl cunosc bine, îi știu spiritul de competitor”. 

VIDEO. Kylian Mbappe NU a mai înscris de trei săptămâni, din 19 septembrie

Citește și:

După 120 de meciuri în Superliga, s-a lăsat de fotbal la 32 de ani » Cu ce se ocupă acum

Vedetele israelienilor: „Am trecut prin iad, avem voie să ne apărăm. Suntem în război cu o organizație teroristă teribilă”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
DoctorFifa
DoctorFifa  •  10 Octombrie 2023, 20:21

Nici nu este ciudat, dar absolut chiar NORMAL ca lui Mbappe ii plac barbatii (cateodata cei transformati in femei) :))))))))))))))

terra.nova
terra.nova  •  10 Octombrie 2023, 16:53

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VardyParty
VardyParty  •  10 Octombrie 2023, 15:42
Postat de fibra pe 10 Octombrie 2023, 12:56

Nu cred ca l-a luat drept model pe Neymar ca e greu sa fii inconstient ca el. Haaland e si el intr-o pasa mai slaba,altfel nu ar fi oameni. Cel care s-a prabusit efectiv dupa cateva accidentari a fost Hazard cel care a anuntat ca se retrage.

Cam la frl si Razvan Marin

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close