INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Mbappe și-a anunțat coechipierii că pleacă » Reacția lui Luis Enrique: „Acesta este mesajul meu”

Kylian Mbappe/ foto Imago Images
Kylian Mbappe/ foto Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 16 februarie 2024 17:47 / Actualizat vineri, 16 februarie 2024 18:29

După ce a anunțat conducerea lui PSG că pleacă la vară, Kylian Mbappe le-a transmis același mesaj și coechipierilor, la antrenament.

A doua zi după ce francezii au aflat că Mbappe i-a transmis lui Nasser Al Khelaifi că pleacă de la PSG, Kylian și-a anunțat și colegii, la antrenamentul premergător plecării în deplasarea de la Nantes, unde parizienii au meci sâmbătă (ora 22:00), potrivit rmcsport.

PSG se pregătește pentru viața fără Mbappe » 3 supertransferuri țintite: pe listă, jucători de la Manchester City și Bayern!
FRANȚA
PSG se pregătește pentru viața fără Mbappe » 3 supertransferuri țintite: pe listă, jucători de la Manchester City și Bayern!

Mbappe mai are de petrecut 3 luni și jumătate alături de ceilalți jucători de la PSG, apoi va pleca liber de contract, cel mai probabil la Real Madrid. Spaniolii i-au făcut deja o ofertă și așteaptă răspunsul lui Kylian.

Reacția lui Luis Enrique: „Nimeni nu e mai mare decât clubul”

Despre plecarea lui Mbappe a vorbit și Luis Enrique, antrenorul lui PSG, la conferința premergătoare meciului cu Nantes. 

„Eu sunt antrenorul. Voi vorbi atunci când va fi oficial. Vom continua să lucrăm ca până acum. Echipa este mai presus decât toți ceilalți, acesta este mesajul nostru. Clubul este mai presus decât orice individ.

Atmosfera de la antrenamente? Este la fel ca la fiecare antrenament înainte de un meci. Este o atmosferă normală. Am vreo teamă? Nu”, a declarat Enrique, potrivit sursei menționate. 

Cel mai probabil, Mbappe se va despărți de PSG din postura de campion al Franței. Parizienii sunt lideri detașați în Ligue 1, au 11 puncte în plus față de Nice, locul 2 (50 față de 39).

Kylian Mbappe, acord cu Real Madrid?

Rudy Galetti, jurnalist Sport Italia, susține că Mbappe și Real Madrid au ajuns la un acord de principiu, atât din punct de vedere al salariului, cât și al drepturilor de imagine. 

Un alt specialist în mercato, Fabrizio Romano, a dezvăluit că salariul propus de Real Madrid e mai mic decât suma câștigată în prezent la PSG și sub oferta din 2022 făcută de Florentino Perez.

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

VIDEO. Rezumatul meciului PSG - Real Sociedad 2-0, cu Mbappe marcatorul primului gol

Citește și:

Postecoglou a răspuns la toate întrebările despre Radu Drăgușin: „Știa unde vine!”
TOTTENHAM
Postecoglou a răspuns la toate întrebările despre Radu Drăgușin: „Știa unde vine!”
Barcelona, vulcan în erupție » „Vestiarul e împotriva lui Lewandowski” + Ce salariu are polonezul!
SPANIA
Barcelona, vulcan în erupție » „Vestiarul e împotriva lui Lewandowski” + Ce salariu are polonezul!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VardyParty
VardyParty  •  16 Februarie 2024, 19:22

Decat cu papagalul de Enrique la timona, PSG si Al-Khalaffi Ala mai bine îl punea antrenor pe Sion#1001 ce tot comentează p'acilea. Si Nea Sion habarnează, dar măcar pune sufletu', cum ar zice Banel. Si, uite, te convinge. Pe bune.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează