INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MARSEILLE - PSG

Anunțul lui Kylian Mbappe înainte de „Le Classique”: „Reprezintă începutul unui capitol important”

Kylian Mbappe / Foto: Getty Images
Kylian Mbappe / Foto: Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 31 martie 2024 16:35 / Actualizat duminica, 31 martie 2024 18:09

Kylian Mbappe (25 de ani) se simte motivat înaintea „Clasicului Franței”, probabil ultimul derby de acest timp pentru starul celor de la PSG.

  • Marseille - PSG, meci contând pentru etapa a 27-a din Ligue 1, are loc astăzi, de la ora 21:45. „Le Classique” va fi transmis live text de GSP.ro și la tv de către Prima Sport 3, Orange Sport 4 și Digi Sport 3.

Chiar dacă este aproape de despărțirea de PSG, Mbappe a anunțat că își dorește să fie protagonistul parizienilor în lunile rămase din actualul sezon.

Kylian Mbappe, încântat de desfășurarea lucrurilor de la PSG

El a subliniat că o victorie în fața rivalilor de la OM este esențială pentru moralul echipei sale, deoarece urmează o lună crucială pentru stagiunea „roș-albaștilor” Franței, care vor înfrunta Barcelona în sferturile Ligii Campionilor și Rennes în Cupa Franței. PSG va încerca o triplă istorică: Ligue 1, Cupă și Champions League.

Vreau să fiu un protagonist în lunile care urmează. Sunt extraordinar de entuziasmat de lucrurile care se întâmplă la club.

Meciul de duminică este foarte important pentru noi, pentru fani și, în același timp, pentru atmosfera din cadrul vestiarului, deoarece reprezintă începutul unui capitol important, începutul unei luni cruciale pentru sezonul nostru”, a declarat Kylian Mbappe, conform AS.

Luis Enrique dinamitează situația lui Mbappe

Luis Enrique, antrenorul lui PSG, încearcă să dinamiteze situația lui Kylian Mbappe. Spaniolul încă mai speră să îl antreneze pe francez și în sezonul viitor.

Înainte de Marseille - PSG (ora 21:45), lui Luis Enrique i-a fost cerută opinia despre situația lui Mbappe, care va juca ultimul lui derby cu OM. Iar „Lucho” a oferit un răspuns la care nimeni nu se aștepta.

„De ce va fi ultimul derby? Încă mai sper că se va răzgândi. Încă nu a spus nimic. Poate se răzgândește. Imaginați-vă că am câștigat toate cele patru trofee puse în joc în acest sezon și Kylian Mbappe decide în ultimul moment că locul lui este la Paris”, a declarat Enrique, citat de Marca.

Deși presa spaniolă a anunțat că Mbappe a semnat cu Real Madrid, specialistul în mercato Fabrizio Romano susține că acest lucru nu s-a întâmplat încă. Însă totul este pus la punct, negocierile aflându-se în faza finală.

VIDEO Gestul frumos al lui Kylian Mbappe, după ce a lovit accidental o suporteră cu mingea

Citește și:

Turcii anunță bomba verii: Ianis Hagi, cumpărat de Galatasaray
GALATASARAY
Turcii anunță bomba verii: Ianis Hagi, cumpărat de Galatasaray
Cornel Șfaițer confirmă GSP și anunță: „Va fi un De Zerbi de România!”
POLI IAȘI
Cornel Șfaițer confirmă GSP și anunță: „Va fi un De Zerbi de România!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează