INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Sfatul unui câștigător al Balonului de Aur pentru Mbappe: „Vei regreta toată viața dacă nu te duci la Real Madrid!”

Kylian Mbappe// Foto-IMAGO
Kylian Mbappe// Foto-IMAGO

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 aprilie 2022 00:43 / Actualizat miercuri, 27 aprilie 2022 01:18

Kylian Mbappe (23 de ani) este în ultimele luni de contract cu PSG și este dorit cu insistență de Real Madrid. Jean-Pierre Papin (58 de ani) l-a sfătuit pe atacantul francez să-și urmeze visul.

La începutul lunii aprilie, Mbappe dezvăluia că nu s-a hotărât încă ce va face din sezonul viitor, existând posibilitatea ca el să rămână la campioana Franței

Manchester City- Real Madrid 4-3 » Show cu 7 goluri pe Etihad » City a dominat copios duelul cu Real, dar Benzema îi ține pe „galactici” în lupta pentru finală. Istvan Kovacs, la înălțime!
Manchester City - Real Madrid 4-3
Manchester City- Real Madrid 4-3 » Show cu 7 goluri pe Etihad » City a dominat copios duelul cu Real, dar Benzema îi ține pe „galactici” în lupta pentru finală. Istvan Kovacs, la înălțime!

Mbappe, sfătuit să-și urmeze visul

Potrivit Marca, atacantul francez nu-și va anunța decizia privind viitorul său mai devreme de 21 mai. Deși mai sunt câteva săptămâni până atunci, nu există zi în care să nu se vorbească despre viitorul lui Mbappe.

Jean-Pierre Papin, Balonul de Aur din 1991, a jucat în urmă cu câteva zile un meci caritabil alături de tatăl lui Mbappe și a dezvăluit o conversație pe care a avut-o cu acesta.

Dacă visul lui Kylian este să meargă la Real Madrid, trebuie să meargă la Real Madrid, altfel va regreta toată viața”, a spus Jean-Pierre Papin, conform Marca.

Jean-Pierre Papin: „Nu ar trebui să te opui niciodată visurilor tale”

Și Papin a trecut printr-o situație similară pe vremea când era jucătorul lui Marseille și a semnat cu AC Milan.

Întrebat ce ar face acum, dacă ar fi în locul lui Mbappe, fostul internațional francez a răspuns: „Mi-aș face visul să devină realitate. Nu ar trebui să te opui niciodată visurilor tale. Dacă acolo vrei să mergi, trebuie să o faci”.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Istvan Kovacs, în centrul atenției la City - Real » Toate camerele au fost pe arbitrul român: „E coautor la gol! Se vede Qatarul!”

Mircea Lucescu, victorie în amicalul caritabil contra lui Dortmund » Momente emoționante + suma impresionantă strânsă din donațiile fanilor

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează